Pressemeddelelse
1. maj 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vis os din version af Vejle

 
 
 
 

Vejles lokale brødmand og musiker, Simon Clemens, har skrevet sangen "Min version af Vejle". Nu leder Kultur og Fritid sammen med Simon Clemens og en række lokale kunstnere efter din version af Vejle i form af billeder eller video. Alle bidrag vil blive sat sammen til en fælles billedvideo til sangen.

 
 
 
 
 
 
 
 

Kultur er musik, foreningsliv, teater, kunst, lørdag på stadion og meget mere. Men først og fremmest er kultur det, der sker mellem mennesker, når vi mødes om det, vi interesserer os for, dyrker og holder af og derfor er kulturen under pres netop i disse tider, hvor vi ikke kan være sammen.

 

Derfor er lokale kunstnere gået sammen med Kultur og Fritid i Vejle Kommune om at skabe en video, der skal hjælpe os alle sammen igennem corona-krisen. Og parterne inviterer alle til at bidrage til videoen. Med udgangspunkt i overskriften "Min version af Vejle" kan alle, der har lyst, nemlig uploade billeder eller videoer, der viser, hvad Vejle Kommune er for dem. Alle billeder og videoer vil blive en del af den samlede billedvideo.

 

Startede med en brødmand og hans guitar

 

Idéen til projektet kom i forbindelse med Kultur- og Fritidsforvaltningens livestreamede koncerter på Facebook under titlen "Kvalitetstid". Her kan borgerne to gange om ugen nyde en gratis livekoncert hjemme i stuerne med Vejle Kommunes lokale kunstnere.

 

I forbindelse med Simon Clemens' - også kendt som Vejles brødmand - livestreamede koncert spillede han sangen "Min version af Vejle". Sangen blev et viralt hit og Simon fik mange positive kommentarer efter koncerten.

 

"Vejle er stille krøbet ind under huden på mig og har givet mig så meget. Jeg håber, min stolthed kan høres og mærkes. Det er fantastisk, at sangen kan bruges til dette kulturprojekt, hvor vi alle sammen får mulighed for at vise det Vejle frem, som vi alle elsker og glæder os til at vågne op til igen", fortæller Simon Clemens, der også er særligt glad for, at han har fået mulighed for at have sin 12-årige datter, Emmelie, med i sangen.

 

Hør "Min version af Vejle" her

 

- Vi vil gerne sætte en stor fed streg under, at vi alle er en del af kulturen. Billederne og videoerne fra borgerne skal hjælpe os alle sammen med at forstå den by og kommune vi lever i, og minde os om det stærke fællesskab og den stærke kultur, der stadig lever både nu og på den anden side af coronaen, siger Sofie Plenge, kulturdirektør i Vejle Kommune.

 

Simon Clemens sang "Min version af Vejle" kan downloades gratis både med og uden vokal. Man har således mulighed for at hente nummeret uden vokal og selv indspille sin version af sangen.

 

Læs mere og upload dit bidrag til billedvideoens på Vejle Kommunes hjemmeside: www.vejle.dk/minversionafvejle/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Sofie Plenge, tlf. 60 60 99 23
Simon Clemens, tlf. 50 52 68 96