Drop-in vaccination i Midtbyen og på Nørremarken

 
 
 
 

Borgerne kan bare møde op og blive vaccineret uden at have bestilt tid.

 
 
 
 
Grafik FB - Corona status 19082021.jpg
 
 
 
 

Er du ikke allerede vaccineret, så anbefales det, at du bliver det!


Smitten er høj i Vejle med en incidens på 152 og 180 nye smittede på en uge. Sygehusene melder også om flere indlagte - også blandt de unge.

 

Hvis du er en af dem, der synes, det er besværligt at bestille tid eller bare ikke lige har fået det gjort, så har du nu chancen. Vejle Kommune og regionen gør det let for dig at blive vaccineret og tilbyder nu drop-in vaccinering flere steder i kommunen.

 

På fredag 20. august kan du bare møde op i Skolegade 36 (Club Midt - lige bag ved Rema 1000). Her kan alle komme og blive vaccineret fra kl. 14 - 20. Bare husk sygesikringskort.

 

Er du en af dem, der får dit første stik fredag, kan du komme tilbage tre uger efter - den 10. september - og få det sidste stik. Her er der igen åben for vaccination i Skolegade 36 fra kl. 14 - 20.

 

Der er også planlagt drop-in vaccination på Nørremarken i Nørremarkscentret 10. Det foregår torsdag 26. august fra kl. 12 - 19 og 2. stik torsdag 16. september.

 

Drop-in vaccination hver dag i Vaccinationscentret
Du kan også hver dag blive vaccineret uden tidsbestilling i Vaccinationscentret på Dofovej 2B på Nørremarken i Vejle.

Du kan møde op alle ugens dage fra kl. 9 - 17. Du kan blive vaccineret med både Moderna og Pfizer.
På de øvrige drop-in steder vaccineres især med Pfizer.

 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at der går 28 - 35 dage mellem første og andet stik, når det gælder vaccination med Moderna, og 21 - 35 dage, når det gælder Pfizer.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Sundhedschef Diana Krogstrup, tlf. 21 67 49 60