DR inviterer til kodefest i Vejle

 
 
 
 

1200 skoleelever fra Sydjylland i 4.-6. klasse deltager i DRs musikalske kodefest, når ultra:bit bliver til ultra:beat.

 
 
 
 

Teknologien rykker ud af klasseværelset og kommer til Vejle med et gratis event. Sammen med DR-vært Sofie Østergaard og kodeekspert Martin Exner skal eleverne eksperimentere med teknologien, finde rytmen og kode det ultimative ultra:beat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

TID OG STED

  • Tirsdag d. 12. september kl. 8.30-9.15
  • Tirsdag d. 12. september kl. 11.00-11.45

Adresse: Spinderihallerne, Spinderigade 11E, 7100 Vejle

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Når musik møder teknologi

Glem alt om guitarstrenge, tangenter og blæseinstrumenter. Ved live-eventet "Find dit ultra:beat" opdager eleverne helt nye måder at skabe musik på.

 

'Til dette event vil eleverne blive introduceret til kodningens grundlæggende principper og lære, hvordan man skaber musik ved hjælp af digitale værktøjer.

 

Eleverne skal blandt andet lægge et lydspor af klap, knips og tramp til en rytmeboks, og så skal de eksperimentere med at kode det vildeste beat af teknologiske lyde.

 

Om ultra:bit

Ultra:bit er en fælles læringsindsats udviklet af DR, CFU, Astra og støttet af Industriens Fond.

Ambitionen er at inspirere elever i 4.-8. klasser til at tage kritisk stilling til teknologi, samtidigt med at de udforsker kreative måder at anvende teknologien på, så de bliver mere end blot passive teknologiforbrugere.

 

Praktisk info

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt: ultrabit@dr.dk.

 

Medier er velkommen til at deltage i eventet. Der er ikke indhentet fototilladelser på forhånd, og det er mediernes ansvar at sikre samtykke fra skolerne, hvis der tages billeder af elever og lærere.