Ny tunnel skal sikre trafikken i Gauerslund

 
 
 
 

Store byggeprojekter kalder på bedre sammenhæng mellem områderne og mere sikker trafik i Gauerslund. Derfor går arbejdet med en tunnel under Fælleshåbsvej i gang mandag 12. september.

 
 
 
 
Gauerslund tunnel.png.jpg

Cyklister og gående kan godt benytte Fælleshåbsvej - dog med en mindre omkørsel omkring tunnelarbejdet. Kommer du som bilist fra Brejning, kan du godt køre til hallen, men du skal retur ad samme vej.

 
Gauerslund Tunnel - konceptskitse.png

Konceptskitse af den kommende tunnel i Gauerslund.

 
 
 
 

Kong Gauersgård, ny Fælleshåbsskole og nye Gauerslundhaller. Vejle Kommune er i gang med flere store byggeprojekter i Gauerslund. Og det sætter trafikken under pres.

 

For at skabe bedre sammenhæng og ikke mindst en mere sikker trafik - og skolevej for områdets yngste beboere - bliver områderne bundet sammen via en ny tunnel under Fælleshåbsvej.

 

- Gauerslund gennemgår en stor udvikling i øjeblikket, og det kræver et fremtidssikret vejnet. Tunnelen skal sikre en mere sikker trafik for områdets mindste, og så vil den binde områderne omkring skolen og hallerne bedre sammen, siger Gerda Haastrup Jørgensen, formand for Teknisk Udvalg.

 

Omkørsel i ca. tre måneder

Arbejdet med tunnelen går i gang mandag 12. september og vil frem til begyndelsen af december give omkørsel i området.

Tunnelen bliver etableret i vejarealet mellem Fælleshåbsskolen og den tidligere gård Anesminde, som lige er nedrevet.


Arbejdet med tunnelen betyder, at Fælleshåbsvej opgraves helt, og der vil i perioden være skiltet med omkørsel via Skikballevej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation
  • Gerda Haastrup Jørgensen, formand for Teknisk Udvalg, tlf.: 20 90 42 75
  • Jonas Langer Flyvholm, projektchef i Teknik & Miljø, tlf.: 20 59 71 73