Lige nu savner seks unge en UngeAssist

 
 
 
 
Simon Olesen.jpg
 

Kender du en ung, der har haft udfordringer i livet? Og som nu har overskud til at hjælpe andre unge? Simon Olesen, der står for rekrutteringen af UngeAssisterne, opfordrer netværket omkring de unge til at prikke til potentielle UngeAssister

 
 
 
 

"Vi oplever en interesse for ideen om at blive matchet med en UngeAssist, som man kan snakke med og lave aktiviteter med, fx biografbesøg, sport eller en strøgtur en gang om ugen eller hver 14. dag. Men vi mangler jævnaldrene rollemodeller, som man kan spejle sig i," siger Simon Olesen, der til dagligt er i Vejle Kommunes Ungeunivers.

Ungeuniverset søger unge mellem 18 og 35 år, der ved, hvordan det er at tumle med livet, fx med lavt selvværd, forældres skilsmisse, angst eller noget helt andet.

Simon Olesen opfordrer forældre, bedsteforældre, trænere, lærere og andre omkring de unge til at tage fat i potentielle UngeAssister:

"Det motiverer, når der er et andet menneske, der siger: Du er mega sej og har været meget igennem - jeg er sikker på, at du har erfaringer, der kan gøre en forskel for en anden ung, som har det svært," siger Simon Olesen og fortsætter:

"Kender du en sej ung med stor empati, der selv har erfaringer med ting, som er svære? Og som har lyst til at være sparringspartner for en anden? Så fortæl gerne om UngeAssisterne."

 

Interesserede kan sende en SMS til 1910 med teksten Ungeuniverset, så ringer Simon Olesen tilbage.

 

Som UngeAssist får du et gratis kursus i styrker, kommunikation, konflikthåndtering, grænsesætning mm, som du også kan skrive på dit CV. Samtidig bliver du en del af et fællesskab med andre frivillige, der bliver lavet arrangementer for. Du bliver IKKE matchet med en anden ung, før du selv føler, at du er klædt på og klar til opgaven og har altid mulighed for at trække dig eller holde pause.

Det er Vejle Kommunes projekt Ungeuniverset, der står bag assist-ordningen.

Læs mere om at blive UngeAssist på www.ungeuniverset.vejle.dk/BlivUngeassist

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Simon Olesen
Projektmedarbejder  Ungeuniverset 
Vejle Kommune  ·  Skolegade 1  ·  7100 Vejle 
Tlf. 23 36 20 96  ·  e-mail: siole@vejle.dk  ·  www.unveuniverset.vejle.dk