Pressemeddelelse
10. april 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gravesens Corner gæster Sportsgalla 2019

 
 
 
 

Det vidtfavnende idræts- og fritidsliv i hele Vejle Kommune fejres ved den store Sportsgalla i Vejle Musikteater torsdag den 25. april.

 
 
 
 
https://www.vejle.dk/borger/vaer-aktiv/sport-og-fritid/sportsgalla-2019/

Vi kender Thomas Gravesen fra skærmen som spiller og fodboldkommentator, og til Sportsgalla vil vi møde ham på tomandshånd i sofahjørnet. Foto Discovery Newworks Danmark

 
 
 
 

Over 100 aktive står klar i kulissen til at gå på scenen og modtage en hæderfuld "Vejle Kommunes Idrætspris 2018", 27 nominerede venter spændt, hvem der skal modtage en af de ni specialpriser og borgmester Jens Ejner Christensen har en glædelig overraskelse til en person, der har gjort sig fortjent specialprisen "Mayors Choice".

Det bliver en festaften i et fyldt musikteater, hvor de 25 entusiastiske og jazzglade m/k'er i Jelling Big Band vil opbygge stemningen og sørge for, at alle prisvinderne bliver akkompagneret til scenen og får en fanfare.

 

Til prisfesten kommer også hurtig, moderne rock med vild energi på Vejle Musikteaters store scene med kvartetten Exotic Ice, der fandt sammen på Vostrup Efterskole for knap tre år siden. Orkestret har på deres korte levetid blandt andet været i Band Event finalen på SPOT-festival samt vundet Spil Dansk-talentprisen 2016.

Desuden får Sportgalla besøg af et spændende navn på den danske hip-hop scene, ELO. Han sang sig sidste år ind i Damarks Radios KarriereKanonen for musiktalenter. ELO fik senest hele publikum til at hoppe fra side til side ved sensommerens studiestartfest NikNik Party i Byparken.

 

Naturligvis byder underholdningen til årets Sportsgalla også på sportsindslag. Blandt andre vil stovte landsholdkæmpere fra vort kørestolsrugbyhold give en forsmag på det EM i Kørestolsrugby, der afvikles i DGI Huset Vejle i begyndelsen af august som led i markeringen af Parasportens År.

 

Fra lilleput til Real Madrid

En særlig gæst til årets Sportsgalla bliver vejledreng og tidligere krumtap på midtbanen på fodboldlandsholdet Thomas Gravesen, der er inviteret til en snak med konferencier Jesper Maigaard i et "Gravesens Corner" på Vejle Musikteaters scene. Gravesens Corner var navnet på Vejle Boldklubs fanclubs lokaler på stadion, og Thomas Gravesen er da stadig ubetinget fan af sin barndoms og ungdoms klub.

 

Den nu 43 år gamle veteran med erfaring fra de store ligaer i Tyskland, England og Spanien husker sin første tid i Vejle Boldklub og det fællesskab og den fodboldmæssige udvikling, som de mange frivillige leder og trænere er med til at skabe for unge sportsfolk.

"VB er noget specielt," har Thomas Gravesen forsikret, og som ekspertkommentator på tv vil han ikke kommentere sin hjerteklub.

"Jeg kan ikke sige noget negativt om VB," erkender kommentatoren, der startede som miniput i Vejle, hvor han hele tiden beholdt en lejlighed i løbet af udlandsårene.

 

Der er få billetter tilbage til årets Sportsgalla torsdag den 25. april i Vejle Musikteater. De er gratis og kan bestilles på www.vejle.dk/sportsgalla.

Dørene åbner kl. 18.30. Showet starter kl. 19 og slutter ca. kl. 21.30, inklusive en pause med bobler, kransekage og snak på kryds og tværs.

 
 
 
 
Kontaktinformation

Morten Vestergaard, Event- og Markedsføringskonsulent, Kultur og Fritid Vejle Kommune. Tlf: 7681 3027 - mail: motve@vejle.dk