Pressemeddelelse
28. august 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny pulje: Søg penge til dit kulturarrangement

 
 
 
 

Har du en god idé til et lokalt kulturarrangement? Så kan du nu søge penge til dit arrangement fra Vejle Kommunes festugepulje. De eneste krav er, at kulturarrangementet skal foregå i Vejle Kommune mellem den 1. september og 30. november i 2020, og at arrangementet skal leve op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

 
 
 
 
 
 
 
 

Efter et hårdt forår er det på tide at rejse Vejle Kommunes kulturliv henover efteråret. Derfor har parterne bag Trekantområdets Festuge valgt, at festugen i år strækker sig helt fra den 1. september til den 30. november. Samtidig har Vejle Kommune valgt Fønix som symbol for efterårets mange kulturarrangementer og fællesskaber under Trekantområdets Festuge i Vejle Kommune. Fugl Fønix er et fabeldyr med rødder i oldtidens mytologier. Den er kendetegnet ved at genopstå fra sin aske og symboliserer styrke og nye begyndelser.

 

Derfor kan alle med en god idé nu søge om penge til at afholde et lokalt kulturarrangement eller en oplevelse i løbet af efteråret 2020, og på den måde være med til at fejre kulturlivet og fællesskaberne i hele Vejle Kommune.

 

- Der er ingen, der kan være i tvivl om, at kulturlivet har haft det svært henover foråret. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at det lokale kulturliv i Vejle Kommune kan rejse sig igen. For hvis der er én ting, vi har lært under corona-krisen, så er det, at vi ikke kan undvære kulturen og fællesskabet, siger Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget.

 

Løbende ansøgningsfrist

 

Vejle Kommune har afsat 70.000 kr. til festugepuljen. Der er løbende ansøgningsfrist, dog skal arrangementet finde sted mellem den 1. september og 30. november i Vejle Kommune.

 

- Vi håber, at både borgere, kulturaktører, kunstnere og foreninger søger puljen og vil være med til at skabe en masse skønne oplevelser henover efteråret, siger Dan Arnløv Jørgensen.

 

På den anden side

 

Temaet for Trekantområdets Festuge 2020 er "på den anden side". I løbet af festugen vil man igennem en række oplevelser og arrangementer blive inspireret til at se velkendte ting fra den anden side eller med nye øjne.

 

Læs mere og søg penge til dit kulturarrangement på Vejle Kommunes hjemmeside
www.vejle.dk/borger/vaer-aktiv/oplevelser-og-kultur/vaer-med-i-trekantomraadets-festuge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Dan Arnløv Jørgensen, tlf. 25 47 35 35
Birgit Lykke Jørgensen, koordinator for Trekantområdets Festuge, tlf. 20 15 88 26
Thomas Schiødt, kulturkonsulent, tlf. 27 26 19 17