Vejle Kommuner overtager midlertidigt plejen af beboerne på det private plejecenter Meta Marie

 
 
 
 

Det private plejecenter Meta Mariehjemmet i Gadbjerg er i dag blevet erklæret konkurs. Vejle Kommune iværksætter nødberedskab, der midlertidigt varetager plejen af beboerne.

 
 
 
 

Vejle Kommune har i dag iværksat et nødberedskab på det private plejecenter Meta Marie i Gadbjerg som følge af et konkursdekret, som skifteretten i Kolding har afsagt i dag kl. 11.00. Det kommunale nødberedskab skal sammen med kurator sikre, at beboerne fortsat får den nødvendige pleje og omsorg.

 

- Vi har stor forståelse for, at det er en rigtig svær situation for både beboerne og medarbejderne på Meta Marie, og vi vil gøre alt for, at dagligdagen på stedet så vidt muligt fortsætter uændret. Vores absolutte første prioritet er at sikre, at beboerne også fremover får den bedst mulige pleje, fortæller Jens Ejner Christensen, borgmester i Vejle Kommune.

 

I de kommende dage vil Vejle Kommune i samarbejde med kurator sørge for, at Meta Marie foreløbigt drives videre, så beboerne er sikre på at få den pleje, de har behov for. Imens arbejder Vejle Kommune og kurator på at finde en permanent løsning.

 

I skrivende stund er kurator sammen med Vejle Kommune ved at planlægge informationsmøder på Meta Marie for beboere, pårørende og medarbejdere. Her vil de fortælle om, hvilken betydning konkursen får for beboerne på Meta Mariehjemmet, og hvad der kommer til at ske i den nærmeste fremtid.

 

Til informationsmøderne og i de kommende dage vil der være repræsentanter fra Vejle Kommune til stede til at svare på spørgsmål.
 

Informationsmøderne for beboere, pårørende og medarbejdere finder sted på Meta Mariehjemmet, Sejershaven 2, 7321 Gadbjerg onsdag den 22. marts og torsdag den 23. marts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Borgmester i Vejle Kommune Jens Ejner Christensen, borgmesteren@vejle.dk, 20 16 32 14