Pressemeddelelse
10. oktober 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finalisterne til årets rummelige virksomhed 2018 er udpeget

 
 
 
 

I slutningen af november kåres årets rummelige virksomhed og årets mentor ved en prisuddeling i Spinderihallerne. Nu er de fem finalister i hver kategori udpeget.

 
 
 
 

For ottende år i træk hædrer Arbejdsmarkedsudvalget en virksomhed og en enkeltperson, som har gjort en ekstra indsats for at hjælpe udsatte borgere tilbage på arbejdsmarkedet i Vejle Kommune. Det sker i form af priserne "Årets rummelige virksomhed" og "Årets mentor". Den 23. september var der frist for at indstille kandidater til årets priser, og blandt de 42 indstillinger er der udvalgt fem finalister i hver kategori:


Finalisterne til årets rummelige virksomhed 2018 er:

·         Bo-To Ejendomsselskab ApS

·         Terminal Vejle

·         LUMIERE Stretch Ceiling Denmark A/S

·         Din madpartner

·         Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

 

Finalisterne til årets mentor 2018 er:

·         Ariane Scheibner, Storgaard Delikatesser (Lippert ApS)

·         Hanne Storm-Stender, Hjertebageriet

·         Jørgen Widesen Petersen og Kristian Kring, Murermestre

·         Karina Schou, Skærup ZOO

·         Søren Lindbjerg, Danmarks Radio, Trekanten

 

Det er nu op til en dommerkomité med repræsentanter fra bl.a. Arbejdsmarkedsudvalget, DA, LO, Danske Handicaporganisationer og Integrationsrådet at vurdere, hvem der skal løbe med titlerne. Vinderne offentliggøres ved et arrangement i Spinderihallerne 27. november, hvor man også vil præmiere tre succeshistorier fra arbejdsmarkedsområdet.

 

 

Fakta:

- Årets rummelige virksomhed skal være en virksomhed i Vejle Kommune, der har gjort en særlig bemærkelsesværdig indsats i forhold til at vise social rummelighed. Titlen honoreres med en præmie på 15.000 kr.

 

· Årets mentor skal i løbet af det forgange år have gjort en ekstraordinær indsats som mentor på en virksomhed. Titlen honoreres med en præmie på 10.000 kr.

 

· Årets tre succeshistorier kan f.eks. være en virksomhed, der lige præcis i år har gjort en særlig indsats, eller en borger, som gennem den beskæftigelsesrettede indsats og egen indsats er blevet fast tilknyttet arbejdsmarkedet. De tre succeshistorier belønnes med hver 5.000 kr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Niels Christian Nielsen (Udviklingskonsulent)
Jobcenter Vejle
tlf. 30 31 55 65 eller på mail nicni@vejle.dk