Pressemeddelelse
20. november 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny stabs- og økonomichef i Velfærdsforvaltningen

 
 
 
 

Vejle Kommune har ansat Trine Kragelund Jensen som ny stabs- og økonomichef i Velfærdsforvaltningen.
Trine Kragelund Jensen er 40 år og kommer fra et job i Odense Kommune, hvor hun siden 2015 har været chef for Økonomi & Effekt i Ældre- og Handicapforvaltningen.

 
 
 
 
 

Den nye chef er cand. oecon fra Ålborg Universitet og har 14 års erfaring fra den kommunale verden, heraf 11 år fra ældre,- sundheds- og det specialiserede socialområde - både som konsulent og som leder.
Hun brænder for offentlig ledelse og de muligheder, det giver for at præge den kommunale velfærd.

Trine har en diplomuddannelse i ledelse og har i de sidste år været med til at sætte effektstyring på dagsordenen gennem et bredt netværk, i udviklingsgrupper i KL og som fast oplægsholder på COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling). I foråret udkommer bogen: "Strategi og styring med effekt", og et par af kapitlerne har Trine Kragelund Jensen som forfatter.

Velfærdsdirektør Anne Mette Lund glæder sig til samarbejdet med den nye chef.
- Jeg er meget glad for, at det er et enigt ansættelsesudvalg, der har valgt Trine Kragelund som ny stabs- og økonomichef.  Jeg er sikker på, at Trine besidder de faglige kompetencer og den erfaring, der er nødvendig. Samtidigt føler jeg mig overbevist om, at Trine vil kunne bidrage til at sikre endnu større sammenhængskraft i vores forvaltning og på tværs i kommunen generelt, understreger Anne Mette Lund.
 

Trine kommer fra Haderslev, er gift og mor til tre teenagebørn. I sin fritid er hun bl.a. formand for Haderslev Musikskole. Hun begynder i det nye job 2. januar 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Velfærdsdirektør Anne Mette Lund, tlf. 21 17 11 73