Pressemeddelelse
15. november 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vejle Kommune ansætter Innovationschef/chef for Spinderihallerne

 
 
 
 

Vejle Kommune har ansat Anne Schødts som ny Innovationschef//chef for Spinderihallerne. Hun har i hele sin karriere haft fokus på velfærdsudvikling, offentlige-private partnerskaber og har særligt arbejdet med borgernes møde med kommunen.

 
 
 
 
 
 
 
 

Vejle Kommune har ledt efter en chef, der kan videreudvikle Spinderihallerne som et levende hus i Vestbyen, videreudvikle kommunens iværksætteri-indsats og tværgående arbejde med at udvikle kommunens service.
 

Valget er faldet på Anne Schødts, der kommer fra et job som chefkonsulent hos Genitor Konsulenthus og har tidligere arbejdet som design- og innovationskonsulent og senest som udviklingschef i Kolding Kommune. Hun har også en fortid som ledelseskonsulent i Energinet.dk

 

Anne Schødts har en baggrund som kandidat i erhvervsøkonomi og filosofi fra Copenhagen Business School og har siden videreuddannet sig inden for bl.a. design og innovation. Hun er også forfatter til bogen: "Kærlig hilsen fru Hansen - den offentlige sektor tilbage til virkeligheden", som bl.a. er en guide til at udvikle den offentlige sektor med design som proces og metode.

 

Anne Schødts har også et stort netværk og er en efterspurgt oplægsholder og debattør.
 

Kommunaldirektør Niels Ågesen glæder sig til at byde kommunens nye innovationschef velkommen.

- Vi får med Anne Schødts en yderst kompetent og erfaren chef. Hun kommer med viden fra både det kommunale og fra den private sektor og har stor erfaring inden for innovation og udvikling af nye måder for kommunen at levere service på.

- Hun vil derfor både kunne videreudvikle Spinderihallerne som et åbent og levende hus i Vestbyen og samtidig sætte en retning for et stærkt samspil mellem den kommunale organisation og erhvervslivet om at løse fremtidens udfordringer.

 

Anne Schødts glæder sig til at begynde i det nye job 1. januar.

- Vejles stærke fokus på de kreative erhverv og Spinderihallerne som smeltedigel for lokalt samarbejde er fuldstændig i tråd med det, jeg tror på er ingredienserne i at skabe bæredygtig innovation og udvikling af vores samfund.

- Vi skal blive bedre til at se en kommune som et fællesskab med mange aktører. Vi skal bruge hinanden meget mere på kryds og tværs af det offentlige og private, erhvervslivet og civilsamfundet, og vi skal bruge den skaberkraft, der er i de mange lokale ildsjæle, understreger den nye innovationschef.

 

Anne Schødts, der er 43 år, bor i Kolding med sine to børn.

 

 

Vedhæftede filer

Anne profilbillede.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Kommunaldirektør Niels Ågesen, tlf. 20 45 25 33

 

Anne Schødts, ny innovationschef og chef for Spinderihallerne, tlf. 42 77 50 11