Pressemeddelelse
29. maj 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu kører Borgerservice til Jelling

 
 
 
 

Torsdag den 13. juni kan du for første gang besøge den mobile Borgerservice i Jelling. Den vil fremover holde åbent i tre timer hver uge, hvor du bl.a. kan bestille pas og kørekort.

 
 
 
 

Sådan ser den mobile Borgerservice ud

 
 
 
 

Skal du have nyt pas inden ferien? Eller er det tid til at forny kørekortet? Så kan du nu vælge at besøge kommunes mobile Borgerservice i Jelling, i stedet for at tage turen til Skolegade 1 i Vejle.

 

Den specialindrettede bus, der er arbejdsplads for to medarbejdere, tilbyder nemlig de fleste af de services, man tidligere kun har kunnet bruge i kommunens administrationsbygning. Det gælder fx bestilling af pas og kørekort, som rigtigt mange mennesker gør brug af.

 

Det er Arbejdsmarkedsudvalget, der udruller det nye tiltag, som var en del af budgetforliget for 2019. Udvalgets formand, Anja Daugaard (LA), ser frem til, at Borgerservice nu bliver mere tilgængelig for indbyggere bredt i kommunen.

 

"Jeg er glad for, at vi på denne måde sikrer nemmere adgang til Borgerservice, for dem der bor uden for Vejle by. Og jeg tror på, at den vil gøre en praktisk forskel for folk i og omkring centerbyerne - både unge og ældre.", forklarer formanden.

 

Fra og med den 13. juni vil den mobile Borgerservice have åbent i Jelling hver torsdag kl. 13.30-16.30, hvor den parkerer ved "Byens Hus" (Møllegade 10). Den vil herudover have åbent i Egtved, Give og Børkop tre timer hver uge.

 

Den er indrettet med lift, så den også bliver let tilgængelig for kørestolsbrugere.

Man kan orientere sig om den mobile Borgerservice på: www.vejle.dk/mobilborgerservice.


Fakta:

Den mobile Borgerservice har følgende køreplan:

- Børkop, tirsdag kl. 10.00-13.00 (ved MarKant, Ågade 6) - fra 11. juni
- Egtved, onsdag kl. 9.00-12.00 (ved Roberthus, Tybovej 2) - fra 12. juni
- Give, torsdag kl. 9.00-12.00 (ved Huset, Rådhusbakken 9) - fra 13. juni
- Jelling, torsdag kl. 13.30-16.30 (ved Byens Hus, Møllegade 10) - fra 13. juni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Anja Daugaard (LA) - Formand for Arbejdsmarkedsudvalget
Mail: anjda@vejle.dk
Mobil: 21 49 24 96