Pressemeddelelse
27. juni 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvem skal have frivilligprisen 2018?

 
 
 
 

Mange mennesker yder en stor og engageret indsats - helt frivilligt. Dette markerer Vejle Kommune også i år ved at hædre en særlig frivillig og uddele en frivilligpris. Nu skal kandidaterne til prisen findes.

 
 
 
 
 
 
 
 

Kender du en, som fortjener anerkendelse for sin indsats på det frivillige, sociale område, skal du sende Frivilligrådet dit forslag og skrive, hvorfor personen skal have prisen. Det kan både være ildsjælen, der igen og igen yder en indsats eller en, som har taget et særligt initiativ.

Mail din indstilling til Knud Møller, medlem af Frivilligrådet, e-mail: knudgive@gmail.com Husk at begrunde din indstilling. Personer, som tidligere har været indstillet til prisen, må gerne indstilles igen. Frivilligrådet skal have dit forslag senest den 24. august 2018.

Frivilligprisen er en pris, som går til en person, der gør en særlig indsats. Udover æren modtager prismodtageren et gavekort på 5.000 kr. Vinderen kåres fredag den 21. september 2018 i forbindelse med den årlige frivilligfest.

Prisen skal være med til at synliggøre og øge interessen for at være frivillig inden for det sociale område og også understøtte det fællesskab, som er i det frivillige arbejde.
 

- Den store glæde, som frivillige gør overalt, uanset hvor de er i vores kommune, kan ikke værdsættes nok. Prisen er derfor en anerkendelse for den betydning, frivillige har, og den indsats de yder, fortæller Gitte Frederiksen og Kenneth Fredslund Petersen, som udgør formandsskabet i hhv. Voksen- og Seniorudvalget og glæder sig til at uddele prisen den 21. september 2018.

Læs mere om prisen og frivilligt, socialt arbejde i Vejle Kommune på www.vejle.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

- Anders Hareskov Andersen, formand for Frivilligrådet, tlf. 28 59 84 44
- Gitte Frederiksen, formand for Voksenudvalget, tlf. 24 42 86 95
- Kenneth Fredslund Petersen, formand for Seniorudvalget, tlf. 28 72 62 39