Pressemeddelelse
18. december 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julehjælp til 346 udsatte børnefamilier i Vejle

 
 
 
 

Hvert år ved juletid er der familier, der har svært ved at se, hvordan de skal kunne klare sig igennem julen og give deres børn en god juleaften. En række kirker og godgørende foreninger har sikret julehjælp til 346 børnefamilier i Vejle.

 
 
 
 
 
 
 
 

Vejle Kommune har i år modtaget 346 ansøgninger fra udsatte børnefamilier, som har svært ved at give deres børn den juleaften, som mange andre tager for givet. Familierne er indstillet til julehjælp igennem deres kontaktperson hos Vejle Kommune.
 

I år har Vejle Kommune den store glæde at kunne imødekomme alle ansøgere takket være de mange flotte donationer, der er kommet ind fra en række givere.

Giverne af julehjælp er: Lionsclubbernes Fællesfond i Vejle, Røde Kors-Give, Røde Kors-Egtved, Røde Kors-Vejle, Apostolsk Kirke-Vejle, Bykirken Vejle og Vejle Oasekirke.

 

Vejle Kommunes julehjælps-koordinator har modtaget ansøgningerne, fordelt julehjælpen så alle bliver tilgodeset og sendt den ud på vegne af alle giverne. Et samarbejde der har fungeret rigtig godt.
 

Julehjælpen har bestået af enten gavekort til indkøb af julemad og gaver eller julekurve med julemad og gaver til børnene. Hver familie har modtaget Julehjælp efter egne prioriterede ønsker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Jannie Faurholt Hansen, Mobil 60 15 91 20