Pressemeddelelse
15. januar 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olav-opfinder har fundet løsningen på dagligt problem for Vejle Kommunes idrætshaller

 
 
 
 

Formand for Vejle Ungdoms Volley, Olav Bach, har udviklet nogle multistænger, som skal gøre det nemmere for Vejle Kommunes foreninger og skoler at skifte mellem badminton, softtennis og kidsvolley i idrætshallerne.

 
 
 
 
 
 
 
 

Når idrætstimerne for Vejle Kommunes børn og unge begynder, går der ofte rigtig meget tid med at sætte udstyr op og gøre klar til, at man fx kan spille badminton.

 

Og det tænkte Olav Bach, at der måtte være en smartere løsning på.

 

- Idéen til de her multistænger kom af, at jeg så, hvordan der hver uge går alt for meget spildtid med at pille stænger ned og sætte nye op, inden børnene kan komme i gang med træningen. Fordelen ved multistængerne er, at de fungerer til flere idrætsgrene, og at børnene nemt selv kan sætte nettene på stængerne, siger Olav Bach, formand for Vejle Ungdoms Volley.

 

Det har taget Olav Bach 10 år at finde frem til det perfekte design til multistængerne. Og nu står han endelig med multistængerne i hænderne og glæder sig over, at de er nået at blive klar til den store pokalfestival for Kidsvolley i DGI-Huset den 25.-26. januar, som Vejle Ungdoms Volley arrangerer i samarbejde med Dansk Volleyball Forbund og Vejle Kommune.

 

Økonomisk støtte fra Folkeoplysningsudvalget

 

Olav Bach søgte kort før jul Folkeoplysningsudvalget om støtte til at finansiere sine multistænger. Her fik han bevilget 60.000 kr., som svarer til 20 sæt multistænger. De skal i første omgang bruges til stævnet i DGI-Huset og efterfølgende får Vejle Kommunes foreninger og skoler glæde af multistængerne.

 

- Det er fantastisk, at vi her i Vejle Kommune har nogle proaktive mennesker, der tænker ud af boksen for at løse nogle af de udfordringer, vores foreninger og skoler står med dagligt. Derfor er vi i Folkeoplysningsudvalget glade for, at vi kan være med til at finansiere multistængerne, så de kommer ud og leve i hallerne, og forhåbentlig bane vejen for udbredelsen af volley i flere foreninger, siger Poul Erik Møller, der er formand for Folkeoplysningsudvalget.

 

Udover multistængerne har Olav Bach arbejdet på højtryk for at få leveret nogle specialnet, så foreningen er klar til pokalfestivalen for Kidsvolley i DGI-huset.

 

- Jeg er stolt over, at vi nåede det til pokalfestivalen, og så glæder jeg mig også bare over, at vores børn og unge fremover får glæde af multistængerne, siger Olav Bach.

 
 

Olav Bach er på besøg som gæstetræner på Hældagerskolen, hvor han underviser 2. klasseseleverne i kidsvolley.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Olav Bach, formand for Vejle Ungdoms Volley, tlf. 61 31 47 53
Poul Erik Møller, formand for Folkeoplysningsudvalget, tlf. 22 14 61 89