Pressemeddelelse
12. september 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vejles Sundhedspleje aktiv i Hygiejneugen

 
 
 
 

Sundhedsplejen i Vejle Kommune deltager hvert år i kampagnen "Hygiejneuge i uge 38". Den landsdækkende Hygiejneuge har i år fokus på, hvordan både børn og voksne gennem god hygiejne kan beskytte sig selv og hinanden mod mange af hverdagens smitsomme sygdomme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

- Bakterier findes over alt og heldigvis er kun få af dem sygdomsfremkaldende. Ved sund fornuft og gode vaner i hverdagen kan vi være med til at bryde smittevejene og undgå, at så mange bliver ramt af influenza, forkølelse, maveonde og andre af de almindelige smitsomme sygdomme, siger sundhedsplejerske Inger Marie Larsen.

- Det er de gode vaner, der kan beskytte os mod mere alvorlige infektioner, hvis vi skulle være uheldige at møde dem. Man kan ikke se bakterier og virus, så det er først og fremmest korrekt håndvask i de rigtige situationer, der skal forebygge, at vi bliver syge, understreger sundhedsplejersken.
 

Kampagne-pose til forældre
Sundhedsplejen sætter fokus på, hvordan de gode vaner kan indarbejdes helt fra barnsben. Forældre, der får hjemmebesøg af en sundhedsplejerske i uge 38 vil få en flyer og lille pose med materialer fra Rådet for Bedre Hygiejne. Det giver anledning til at få en snak med familien om, hvordan de kan lære deres børn om god hygiejne og håndvask.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Sundhedsplejerske Inger Marie Larsen tlf 29203522
 

Sundhedsplejerske Birgit Nygaard Hansen Tlf 20349928