Pressemeddelelse
1. juni 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny chef for Uddannelse & Læring i Vejle

 
 
 
 

Ulla Riisbjerg Thomsen er ny chef for Uddannelse & Læring i Vejle Kommune.

 
 
 
 
IMAGE
 
 
 
 

Ulla Riisbjerg Thomsen, der er 48 år, har en baggrund som lærer og kommer til Vejle med en solid ballast som leder i uddannelsesverdenen gennem 16 år. Først 10 år som afdelingsleder på Bredagerskolen i Jelling, derefter 3 år som uddannelseschef for University College Lillebælt, Lærer og Pædagoguddannelsen i Jelling. Siden 2015 har Ulla Riisbjerg Thomsen været skoleleder for BillundSkolen, der er Billund Kommunes største skole.

- Det er et enig ansættelsesudvalg, der med glæde og store forventninger peger på Ulla, siger børne- og ungedirektør Claus Svold.

- Vi er sikre på, at vi får en meget kompetent, fagligt dygtig og ambitiøs chef, der brænder for skolen og alle børns læring og trivsel. Helt tilbage fra tiden i Jelling og også i hendes seneste lederjobs har Ulla skabt resultater og dokumenteret dygtig ledelse, understreger Claus Svold.

Vejle Kommune har 29 skoler med 12.000 elever, og Ulla Riisbjerg Thomsen bliver chef for et skolevæsen med ca. 2000 medarbejdere og et samlet budget på ca. 1 mia. kr.
 

Ulla Riisbjerg Thomsen glæder sig til de nye udfordringer:

- Det er vigtigt for mig at fortsætte den gode udvikling, som Vejle Kommunes skolevæsen er inde i, og bidrage til, at vi får folkeskolereformen endnu bedre forankret. Samarbejde og inddragelse på alle niveauer er vigtige forudsætninger. Jeg ser frem til stå i spidsen for, at vi sammen lykkes med at udvikle skolen, siger skolernes nye chef.

- Det er mit ønske, at vi arbejder for at styrke skolen som et fællesskab for alle børn og unge. Vi skal være ambitiøse i vores bestræbelser på, at alle skal have de bedst mulige uddannelsesbetingelser, understreger Ulla Riisbjerg Thomsen.
 

Ulla Riisbjerg Thomsen bor i Jelling med sin mand. Sammen har de to voksne sønner, der er flyttet hjemmefra. Hun blev valgt i et felt på 25 ansøgere og begynder i jobbet 1. august.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Børne- og ungedirektør Claus Svold - 21481558
 

Ulla Riisbjerg Thomsen - 29170393