Pressemeddelelse
24. september 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vejles Sundhedsberedskab mødes med de unge

 
 
 
 

Vejle Kommunes Sundhedsberedskab har inviteret unge fra uddannelsesinstitutionerne til møde for at høre, hvordan de sammen kan hindre smittespredning blandt de unge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Smittetallet for Covid-19 i Vejle er faldende og er nu nede på 24, efter at have toppet på 38 i sidste uge. Men kommunernes smittetal svinger op og ned, og for at være på forkant vil kommunens Sundhedsberedskab gerne høre de unge, hvordan de sammen kan være med til at hindre spredningen af corona.

- Vi har oplevet smittespredning også på vores uddannelsesinstitutioner. Men både undervisere og de studerende var meget ansvarlige og hurtige til at få standset smittet, så stor ros til de unge, siger borgmester Jens Ejner Christensen.

- Men vi oplever hele tiden smittebrud rundt om i kommunen. Derfor vil vi gerne høre, hvordan de unge har oplevet udviklingen de seneste måneder og høre deres forslag til, hvordan vi i fællesskab kan begrænse smittespredningen i den kommende vintersæson. Det er meget vigtigt, at vi undgår en situation, hvor det igen er nødvendigt at lukke helt ned. Derfor glæder vi os til at høre de unges input, siger borgmesteren.

 

Vejle Kommune har inviteret 1-2 elevrepræsentanter fra alle uddannelsesinstitutioner til et virtuelt møde fredag. Fra Vejle Kommune deltager bl.a. borgmester, kommunaldirektør, kultur- og sundhedsdirektør og HR-chef.

Sundhedschefen deltog også i møde med Uddannelsesrådet i sidste uge, hvor alle uddannelsesinstitutioner udvekslede erfaringer om, hvordan man håndterer smitteudbrud og aftalte fremtidige procedurer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Borgmester Jens Ejner Christensen, tlf. 20 16 32 14