Pressemeddelelse
27. september 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vejle Kommune har ansat ny sundhedschef

 
 
 
 

Diana Krogstrup bliver den nye chef for Sundhed & Forebyggelse i Vejle Kommune. Hun kommer fra et job som leder af Sundhed, Myndighed & Psykiatri i Kerteminde Kommune, hvor hun har været ansat i de sidste fem år.

 
 
 
 
 
 
 
 

Med Diana Krogstrup får Vejle en chef med solid ledelseserfaring og faglig og teoretisk ballast. En chef, der brænder for at udvikle hele sundhedsområdet.

Inden hun kom til Kerteminde, har hun været ansat i Odense Kommune siden 1996 i forskellige jobs, bl.a. som udviklingskonsulent og souschef på sundhedsområdet. Et job som chefkonsulent på frivilligområdet i Odense Kommune har også givet Diana Krogstrup en indgående indsigt i de muligheder og barrierer, der ligger i samarbejdet med civilsamfundet.

Diana Krogstrup er oprindelig uddannet fysioterapeut og har siden suppleret med en master i offentlig ledelse og en sundhedsfaglig diplomuddannelse i klinisk kvalitetsudvikling.

Peter Karm, direktør for Økonomi, Arbejdsmarked & Sundhed, glæder sig til samarbejdet med den kommende sundhedschef.

- Jeg er sikker på, at vi med Diana Krogstrup har fundet en chef med de faglige og personlige kompetencer, som er vigtige for at kunne videreudvikle hele vores sundhedsområde og afdelingen. En af de store opgaver, som ligger foran hende, er implementeringen af vores nye sundhedspolitik, siger Peter Karm.

Liv i årene ...
Der er rigtig meget, Diana Krogstrup glæder sig til i jobbet som sundhedschef i Vejle.

- Jeg glæder mig til at være med til at gøre en forskel for sundheden i Vejle Kommune, både på den korte og den lange bane. Jeg ser frem til det tværfaglige samarbejde både internt i kommunen og på tværs af sektorer, men også til samarbejdet med civilsamfundet. I fællesskab kan vi gøre den afgørende forskel på, om der er år i livet, eller om der er liv i årene, understreger den nye sundhedschef.
 

Diana Krogstrup er 48 år, gift og har to voksne børn. Hus, have, sommerhus, børnebørn, havkajak og løb er nogle af de interesser, som hun bruger sin fritid på.

 

 

 

Vedhæftede filer

Diana Krogstrup.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Peter Karm, direktør for Økonomi, Arbejdsmarked & Sundhed, tlf. 21 24 17 44.

Diana Krogstrup, ny sundhedschef, tlf. 21 38 77 89.