Pressemeddelelse
28. oktober 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gratis forældre-foredrag i Vejle om børn på nettet

 
 
 
 

Vejle Politi og Vejle Kommune inviterer til gratis forældreforedrag torssdag 31. oktober på Campus Vejle.

Her vil to spændende oplægsholdere gøre forældrene klogere på, "Hvordan dit barn får en Go` dag på nettet".

 
 
 
 
 
 
 
 

- De unge bruger hver dag rigtig mange timer på nettet, og vi ved som forældre ikke altid, hvordan børnenes dag på nettet har været, siger leder af SSP Helle Midtskov Brynå. Hvilke sider er de på? Hvem møder de på nettet? Hvilke grupper er de medlem af? Hvem deler de billeder med? Og hvad siger loven?


- Spørgsmålene er mange, understreger Helle Midtskov Brynå. Derfor har vi inviteret to fantastiske dygtige oplægsholdere, nemlig politiassistent Erik Schramm og teolog Tanja Hall fra Fremtidsfabrik. De vil med høj faglighed og humor fortælle om, hvordan man kan klæde sine børn på til at færdes sikkert på nettet.

 

Klæd dine børn på til at færdes på nettet:

Erik Schramm, der er politiassistent ved Sydøstjyllands politi, vil fortælle om, hvordan du klæder dine børn på til at være sikre på nettet. Han vil komme ind på lovgivningen og hvad der er vigtige emner at få drøftet med børn og unge mennesker.

 

Livet som ung i en digital virkelighed

Tanja Hall, teolog ved Fremtidsfabrik, vil fortælle om livet som ung i en digital virkelighed. Hvad er det, de unge mennesker oplever på nettet, hvad bruger de nettet til. Hvad sker der, når man som ung og søgende havner i digitale universer, hvor de møder mennesker, typisk meget ældre, som desværre ikke har gode intentioner og derved udnytter de unges nysgerrighed og eks. får dem til at overskride seksuelle grænser.

 

Forældreaftenen foregår den 31. oktober på Campus Vejle i auditoriet, Boulevarden 48, Vejle, og varer fra kl. 19-21.30

Forældre, der ønsker at deltage, skal tilmelde sig til anmli@vejle.dk med navn og deltager-antal senest den 29. oktober. Der er 150 pladser, som bliver fordelt efter først til mølle princippet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Helle Midskov Brynaa, leder af SSP, tlf. 29 60 90 02