Ny økonomichef ansat

 
 
 
 

Økonomi & Arbejdsmarked har ansat Anders Hansen som ny chef for Økonomi & Controlling.

 
 
 
 
Anders Hansen, økonomichef.jpg
 
 
 
 

Det er en både ambitiøs og driftsstærk økonomichef, Vejle har hentet til kommunen. Anders Hansen kommer fra et job som økonomichef i nabokommunen Billund, hvor han de sidste tre år har været chef for Økonomi, Personale & Indkøb med 45 medarbejdere.

 

Anders Hansen er 40 år og cand.oecon fra Århus Universitet. Og så er han i gang med en Master i offentlig ledelse. Han har tidligere været ansat som administrativ leder ved Handicapcentret for Børn i Århus Kommune og før det økonomisk konsulent ved Social - og Beskæftigelsesforvaltningen - også i Århus Kommune.

 

Sarah Gaarde, direktør for Økonomi & Arbejdsmarked, glæder sig til samarbejdet med Anders Hansen.

- Jeg er glad for at, at det er en stærk profil som Anders, som sætter sig i stolen som økonomichef i Vejle kommune 1. januar. Anders vil videreføre og videreudvikle kommunens stærke økonomistyring. Han passer godt ind i Økonomi & Arbejdsmarkedsforvaltningens tilgang, hvor vi gerne vil være den foretrukne samarbejdspartner gennem samarbejde og stærk professionalisme. Samtidigt får vi en erfaren leder. Derfor var et enigt ansættelsesudvalg heller ikke i tvivl. Jeg vil glæde mig til, at Anders starter 1. januar.

Den nye økonomichef glæder sig til Jobbet.
- Vejle Kommune er en super attraktiv kommune, som med en kombination af store ambitioner og stærke kompetencer giver nogle helt unikke muligheder. Jeg glæder mig enormt meget til samarbejdet i Vejle og til at blive en del af fællesskabet omkring den videre udvikling af kommunen, understreger Anders Hansen.

På det personlige plan er Anders Hansen gift og forælder til en lille søn. Familien bor i Bredsten, og i sin fritid hygger han sig bl.a. med at spille musik.
 

Anders Hansen afløser Ina Fejring, der 1. november tiltrådte jobbet som ny stabschef i Børn & Unge.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Sarah Gaarde, direktør for Økonomi & Arbejdsmarked, tlf. 20 37 90 12
Anders Hansen, ny økonomichef, tlf. 42 65 55 62