Pressemeddelelse
25. oktober 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godt nyt til pendlere: Grusparkering er igen åben

 
 
 
 

Det er efter hårdt arbejde lykkedes Vejle Kommune at skabe adgang til grusparkeringspladsen ved Sjællandsgade, mens der arbejdes på Gammelhavn efter tunnelen. Vær dog opmærksom på, at der indtil videre er til- og frakørsel via Gammelhavn.

 
 
 
 

Vejle Kommune har arbejdet benhårdt på at skabe forbindelse til grusparkeringspladsen ved Sjællandsgade, som fra i dag igen er åbent for parkering.

 
 
 
 

Indtil videre er der til- og frakørsel til grusparkeringspladsen via Gammelhavn.

 

Så er der godt nyt for de mange pendlere, der parkerer på grusparkeringspladsen ved Sjællandsgade. Vejle kommune har i dag sørget for at asfaltere midlertidigt, så pendlerne igen kan bruge pladsen - dog med til- og frakørsel via Gammelhavn.

 

- Vi har arbejdet benhårdt på at få skabt adgang til grusparkeringspladsen, som vi ved, bliver brugt af rigtigt mange pendlere hver eneste dag. Så vi er naturligvis glade for, at det er lykkedes os at genåbne for parkering så hurtigt, siger Erik Bjerre, vejingeniør i Vejle Kommune.

 

Endnu ingen tidshorisont på tunnel

Parkeringspladsen blev lukket for indkørsel efter mandagens oversvømmelse af tunnelen i Gammelhavn, da der kom brud på en af Trefors hovedledninger og 1.900 kubikmeter vand strømmede ud.

 

- Vi ved fortsat ikke, hvor længe reparationsarbejdet på Gammelhavn efter Trefors skade på vejen kommer til at vare. Men efter at de foreløbige undersøgelser er afsluttet, er det blevet muligt af lave et arbejdsområde og samtidig lave en midlertidig vej, så der kan køres ad Gammelhavn til grusparkeringspladsen, siger Erik Bjerre og fortsætter:

 

Fortov åbent for gående

- Vi håber naturligvis, at det vil være muligt at holde pladsen åbent under det længere reparationsarbejde, der pågår på både rør og vej. Hvis det mod forventning skulle blive nødvendigt at lukke parkeringspladsen igen, skal vi naturligvis nok informere om det. Vi gør dog alt, hvad vi kan, for at undgå det.

 

Han oplyser desuden, at fortovet fra Gammelhavn og gennem tunnelen til Sjællandsgade også er åbent for gående.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Lars Bolander, afdelingsleder i Vej & Park, Vejle Kommune, tlf.: 21 54 78 41, mail: larbo@vejle.dk

Erik Bjerre, vejingeniør i Vej & Park, Vejle Kommune, tlf.: 29 36 30 06, mail: eribj@vejle.dk