Pressemeddelelse
26. november 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny chef for Familie & Forebyggelse i Vejle

 
 
 
 

Vejle Kommune har ansat Anette Ravn Olsen som ny chef for Familie & Forebyggelse. Hun har de sidste 17 år arbejdet med børn og unge dels i Fredericia Kommune og senest i Kolding Kommune. De seneste 9 år som leder. I dag er hun familiechef på børne- og ungeområdet i Kolding.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Anette Ravn Olsen har en baggrund som socialrådgiver suppleret med bl.a. diplom i ledelse og senest designlederuddannelsen.
 

Claus Svold, direktør for Børn & Unge, glæder sig til samarbejdet med den nye familie- og forebyggelseschef.

- Vi får med Anette Ravn Olsen en yderst kompetent og stærk chef for dette meget vigtige område. Hun har vist rigtig flotte resultater i vores nabokommune mod syd som chef for en meget velfungerende Familieafdeling. Vi glæder os til samarbejdet og er sikre på, at vi med Anette får en chef, der både kan være garant for den fortsatte positive udvikling i afdelingen for Familie & Forebyggelse og for den samlede udvikling på børne- og ungeområdet i Vejle, understreger Claus Svold.


Anette Ravn Olsen glæder sig til at begynde i jobbet 1. januar.

- Jeg har været rigtig glad for at arbejde i Kolding Kommune, hvor vi er nået langt på området. Jeg glæder mig nu til at prøve kræfter i Vejle Kommune, i en samlet Børn & Unge forvaltning. Her vil jeg i tæt samarbejde med kolleger og medarbejdere fortsætte og udvikle de visioner og strategier, der er for arbejdet med børn, unge og familier i Vejle Kommune, siger Anette Ravn Olsen.


Vejles nye familie- og forebyggelseschef er 50 år, gift og mor til tre børn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Claus Svold, børne- og ungedirektør, tlf. 21 48 15 58

Anette Ravn Olsen, ny familie- og forebyggelseschef, tlf. 26 13 30 37