Pressemeddelelse
6. maj 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fårupgård Ungecenter har fået ny forstander

 
 
 
 

Hans Christian Norlyk er fra 1. juni ansat som ny forstander for Fårupgård Ungecenter. Han kommer fra et job som jobcenterchef ved Fredericia Kommune.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Det er en forstander med stor og relevant ledelseserfaring, Fårupgård Ungecenter får med Hans Christian Norlyk, og det er ikke hans første forstanderjob. Han har tidligere bl.a. været forstander ved Vejle Produktions- & Uddannelsescenter og på Gram Efterskole.

Hans Christian Norlyk er oprindelig uddannet politibetjent og var i alt 9 år i politiet, inden han i 1998 forlod Rigspolitiet til fordel for et job som ungdomsskoleleder og SSP leder ved kommunerne Børkop og Ikast-Brande. Siden blev det bl.a. til job som HR-manager i Skare Gruppen og som leder af Job- og Kompetencehuset ved Middelfart Jobcenter.
 

Han har også en lederuddannelse og en bred efteruddannelse med sig.
 

Anette Ravn Olsen, chef for Familie & Forebyggelse, glæder sig til samarbejdet med den nye forstander.

- Fårupgård vil være et af landets absolut bedste døgninstitutioner for unge med psykosociale problemer, og derfor er det vigtigt med en forstander, der kan samle og gå i front. Jeg er sikker på, at vores nye forstander med sin store ledelseserfaring og fokus på dialog og et motiverende og inkluderende arbejdsmiljø er den rette til jobbet
 

Hans Christian Norlyk glæder sig til jobbet og samspillet med de ansatte.

- Kombinationen af opgaver og beboere på Fårupgaard Ungecenter sammen med kommunens og centrets størrelse gør jobbet så spændende, at jeg simpelthen var nødt til at søge. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med jobbet, siger Hans Christian Norlyk.
 

Hans Christian Norlyk er 53 år og bor i Jelling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Anette Ravn Olsen, chef for Familie & Forebyggelse, tlf. 23 88 58 06