Det er en kold tid… Især hvis man ikke har tag over hovedet

 
 
 
 

Den sidste uges tid har været noget af en udfordring. Frosne biler, glatte veje og fortove og ufremkommelige cykelstier i det meste af kommunen. Det er særligt koldt for de mennesker, der af den ene eller anden grund ikke har tag over hovedet, og som må søge alternative nattely for sneen og den iskolde vind.

 
 
 
 

Sammen med politiet har Vejle Kommunes gadeplansmedarbejdere et særligt fokus på kommunens udsatte og hjemløse, der mærker kulden helt tæt på. Ifølge centerleder Peter Bloch-Sørensen er der lige nu ikke nogen, der sover på gaden.


- Det er vores indtryk, at dem, der af den ene eller anden grund ikke har nogen fast bolig, får husly på venner og bekendtes sofaer eller søger mod kommunens væresteder og natvarmestuen. Sammen med politiet har vi et ekstra øje på dem, så vi kan få alle godt igennem de frostgrader og den meget kolde vind, vi oplever lige nu, siger leder for RusmiddelCenter Vejle Peter Bloch-Sørensen.

 

Ly for kulden på varmestuer og natherberg

Udsatte og mennesker uden fast tag over hovedet har flere muligheder for at søge ly for sne og kulde. I dagtimerne har Café Parasollen i Vestergade, Café Himmelblå på Langelinie og Kirkens Korshærs varmestue på Flegmaden altid kaffe på kanden, og fra kl. 21.00 - 8.00 tilbyder Natherberget på Sukkertoppen nødovernatning alle ugens dage.

 

Find åbningstider og læs meget mere om Vejle Kommunes tilbud til socialt udsatte og hjemløse

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Peter Bloch-Sørensen, leder for RusmiddelCenter Vejle, petbl@vejle.dk, 29 36 30 10