Chefjurist siger farvel til Vejle kommune

 
 
 
 


Vejle Kommunes chefjurist gennem de sidste 16 år, Steen Jørgensen, har snart sidste arbejdsdag.

 
 
 
 
 
 
 
 

Steen Jørgensen fylder 67 år her i februar. I den forbindelse har han gennem nogen tid ytret ønske om at forlade stillingen som chefjurist. Datoen er nu fastsat, og 31. marts 2022 bliver Steens sidste arbejdsdag.
 

- Jeg har arbejdet tæt sammen med Steen Jørgensen og hans afdeling gennem alle årene, og jeg har sat meget stor pris på vores samarbejde og hans store juridiske erfaring og ekspertise, siger kommunaldirektør Niels Ågesen.

- Det er derfor med stor beklagelse, at jeg nu ser ind i, at Steen om kort tid ikke længere er min daglige samarbejdspartner om det væld af store og små sager, som en kommunes topledelse hele tiden skal tage stilling til. Jeg ønsker Steen det bedste fremover, understreger Niels Ågesen.

 

Det er også med beklagelse og stor respekt, at borgmester Jens Ejner Christensen noterer sig chefjuristens farvel til Vejle Kommune.

- Det er selvfølgelig ikke unaturligt som 67-årig. Men vi skylder Steen en stor tak for meget kompetent og dygtig juridisk rådgivning. For mig er der ingen tvivl om, at for en kommune af Vejles størrelse er det utrolig vigtigt med juridisk rådgivning på et meget højt niveau. Tingene bliver mere og mere komplicerede, og her har vi behov for at have de kompetencer i huset, som Steen har, understreger borgmesteren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

HR chef Thrine Nørgaard, tlf. 20 32 76 92, thrri@vejle.dk