Pressemeddelelse
12. marts 2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boldbanen skal navngives – inspiration søges

 
 
 
 

Boldbanen på hjørnet af Horsensvej og Østerbrogade har gennemgået en klimavenlig forandring og åbner nu op for nye rekreative muligheder. Men hvad skal den hedde? Send dit bud på et navn til Vejle Kommune senest 10. april.

 
 
 
 
Boldbane Horsensvej.jpg
 
 
 
 

Tre bassiner til opsamling af regnvand fra skybrud og ekstrem nedbør og nye rekreative faciliteter, som bl.a. giver plads til en rask fodboldkamp, til at smashe volleyballen over nettet eller til blot at nyde en gåtur i det grønne. Kun fantasien sætter grænser.

Sådan har boldbanen på hjørnet af Horsensvej og Østerbrogade gennem det seneste år udviklet sig, efter den har gennemgået en klimavenlig forandring.

 

Alle forslag tæller med

Nu mangler den blot et passende navn, der skal dække alle de muligheder, den rummer. Og navnet, det kan du være med til at inspirere til.

Send dit bud til teknikogmiljo@vejle.dk, mærket boldbane i emnefeltet, eller send dit bud til Teknik & Miljø, Kirketorvet 22, 7100 Vejle. Eller gå på Vejle Kommunes Facebook og afgiv dit bud på et navn dér.

Du vil ikke modtage en bekræftelse på dit bud på navn, men alle forslag tæller med og indgår i den udvælgelsesprocedure, som politikerne i Natur- og Miljøudvalget og Kultur- og Idrætsudvalget gennemfører efter 10. april.

Det endelige navn bliver afsløret, når området indvies i juni. Nærmere dato følger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Thomas Schmidt, idrætsinspektør i Kultur & Sundhed, tlf. 30 73 60 67

Ulla Pia Geertsen, projektudvikler i Byudvikling & Arkitektur, tlf. 76 81 24 26