Hygiejneuge – uge 38: Hold fast i de gode hygiejneregler fra corona

 
 
 
 

I uge 38 arrangerer Rådet for Bedre Hygiejne hvert år en kampagneuge. Sundhedsplejen bakker op om kapagnen

 
 
 
 
 
 
 
 

Under corona var alle - både små og store - meget opmærksomme på hygiejnen, og alle vaskede hænder og sprittede af hele tiden. Nu er det efterår, og forude venter flere tilfælde af corona og influenza. Derfor er det vigtigt at holde fast i den gode hygiejne.

 

I uge 38 arrangerer Rådet for Bedre Hygiejne hvert år en kampagneuge, hvor de sætter fokus på værdien af en indsats for bedre hygiejne i hjemmet, på arbejdspladsen, i skoler, på hospitaler, på plejehjem, i kantinen, på farten og mange flere steder i hverdagen.


En kampagne som også Sundhedsplejen i Vejle Kommune bakker op om.

I år er det en kraftig opfordring til at holde fast i de gode vaner med håndhygiejne, som de fleste blev rigtig gode til under Corona.

- Og den opfordring tager vi med ud til alle vores daginstitutioner og skoler i uge 38, siger sundhedsplejerske Inger Marie Larsen. Alle børnene og også gerne deres forældre skal lige have genopfrisket alle de gode hygiejneregler. Det er meget vigtigt, så vi er så godt rustet som muligt til vinterens epidemier af sygdomme.
 

Fotokonkurrence
Hygiejneugen i år indeholder bl.a. en konkurrence om Årets Hygiejnefoto. Interesserede må gerne allerede nu indsende billeder til bedømmelse. Reglerne er simple - vis hygiejnen med ét foto. Man vælger selv, om det skal være hænder, tænder, køkken, rengøring, transport, omsorg eller noget helt andet.

 

Deadline er 10. oktober 2022. Fotoet sendes til raad@bedrehygiejne.dk, mærket FOTO.

 

Her kan du læse mere om Hygiejneugen og fotokonkurrence http://www.hygiejneugen.dk

og blive inspireret af film http://www.vejle.dk/hygiejne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Sundhedsplejerske Birgit Nygaard Hansen, binha@vejle.dk, 20349928

Sundhedsplejerske Inger Marie Larsen, inmla@vejle.dk, 2920 3522