Ny seniorchef ansat

 
 
 
 

Vejle Kommune har ansat Heidi Have som ny seniorchef.

 
 
 
 
Heidi Have.jpg
 
 
 
 

Det er en meget erfaren seniorchef, der fra 4. januar får ansvaret for Vejle Kommunes plejecentre. Heidi Have er ansat som en del af det nye team på to seniorchefer, som skal være med til at realisere den meget ambitiøse og konkrete handleplan "Seniorområdet i fremtiden - Tæt på".


Heidi Have, der er 52 år, kommer med 14 års ledelseserfaring fra både sundhedsvæsnet og uddannelsessektoren og har stor erfaring med at udvikle og forandre organisationer.
De sidste 5 år har hun været chef for Institut for Sundhedsuddannelser ved UC Syd. Inden da var hun bl.a. først afdelingsleder og senere uddannelses- og souschef i stabsafdelingen: Kvalitet, Forskning, Innovation og MTV, Uddannelse og Kompetenceudvikling på Odense Universitets Hospital.


Heidi Have er oprindelig uddannet sygeplejerske, som hun har suppleret med en omfattende efteruddannelse, bl.a. master i Sundhedspædagogik, lederuddannelse, somatisk afdelingslederuddannelse og senest forandringsledelse ved CBS.

 

Anne Mette Lund, direktør for Velfærd, glæder sig til at byde Heidi Have velkommen til Vejle 4. januar.
- I Vejle Kommune har vi en ambition om at transformere hele vores store Senior-område til et meget dialogorienteret, inddragende og trygt område. Jeg glæder mig til at invitere Heidi med på rejsen, og jeg er sikker på, at vi med hendes erfaringer og personlige og faglige kompetencer kan nå meget langt, siger Anne Mette Lund.

Heidi Have glæder sig til jobbet.
- Muligheden for at blive en del af det hold, der skal føre Vejle Kommunes ønsker og ambitioner for seniorområdet ud i livet, kunne jeg ikke lade være med at søge. Jeg glæder mig meget til at være med fra begyndelsen, når vi skal forvandle et så centralt område, understreger Heidi Have.

Privat er Heidi Have gift, og sammen har parret 5 børn. Ud over familie og al den fodbold, der følger med, bruger hun tid på motionsløb, og det bliver til 2-3 maratonløb om året. Da hun både er glad for bevægelse og fællesskab, har hun også engageret sig i klubarbejdet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Anne Mette Lund, direktør for Velfærd, tlf. 21 17 11 73

Heidi Have, ny seniorchef, tlf. 72 66 28 42