Pressemeddelelse
31. oktober 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gør dig klar: Snart skydes billetsalget til årets nytårskoncert i gang

 
 
 
 

De garvede koncertgæster har gjort det til en tradition at stå i kø i flere timer på dagen, hvor billetsalget til årets nytårskoncert starter.

 
 
 
 
 
 
 
 

Julen er traditionernes tid. Og til nytår vil vi helst have "same procedure as last year, James".

 

Det gælder også den årlige nytårskoncert i DGI-huset i Vejle. Som altid finder nytårskoncerten sted i starten af januar. Som altid er det med musik fra slyngelorkestret Lauseniana. Og som altid skal man være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig en god plads til årets koncert.

 

- Nytårskoncerten er et fantastisk eksempel på en klassisk koncert, der aldrig går af mode. Vi lever i en tid, hvor alt skal gå stærkt, og hvor alt er foranderligt. Vi har brug for nogle faste holdepunkter, og her er nytårskoncerten en velkendt oplevelse, som folk bliver ved med at vende tilbage til, siger Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Vejle.

 

Derfor står mange også klar den 15. november kl. 10.00, når det er muligt at købe sine billetter til nytårskoncerten på billetkontoret i Vejle Musikteater eller via teatrets hjemmeside.

 

Billetkontoret bliver fyldt

 

Selv billetkøbet er der faste traditioner for. For selvom man igen i år kan blive siddende hjemme i varmen og bestille sine billetter online, så vælger mange alligevel at gå ned og købe deres billetter på billetkontoret. Mens koncertgæsterne står i kø, har de nemlig mulighed for at få sig en kop varm kaffe og få talt med nogle af de mange andre, der også skal ind og opleve nytårskoncerten.

 

- Kulturoplevelser er et af de bedste værktøjer til at samle mennesker. Vi skal i Vejle Kommune både have fokus på at skabe nye og uventede oplevelser, men det er lige så vigtigt at holde fast i nogle af de velkendte tilbagevendende arrangementer, som folk elsker, siger Dan Arnløv Jørgensen.

 

Erfarne musikalske slyngler

 

Musikken til nytårskoncerten bliver leveret af Lauseniana, som mange kender under navnet slyngelorkestret, under ledelse af kapelmester Jørgen Fuglebæk. Orkestret har leveret musikken til nytårskoncerten siden 1981. I år bliver orkestret ledsaget af sopranen Julie MeeRa Albertsen, som også sang ved nytårskoncerten tilbage i 2017, og tenoren Jonathan Koppel.

 

Fakta

 

Nytårskoncerten finder sted den 4. og 5. januar 2020, begge dage kl. 15.00 i DGI Huset Vejle.

 

Billetsalg åbner 15. november kl. 10.00 på Vejle Musikteater billetkontor. Dørene åbner kl. 8.00. Det er også muligt at købe sine billetter til nytårskoncerten på www.vejlemusikteater.dk

 

Billetprisen er fra 135-195 kr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget, tlf. 25 47 35 35