Pant og genbrug går hånd i hånd i Vejle

 
 
 
 

Når RessourceCenter Vejle (RCV) slår dørene op i begyndelsen af 2023, og du skal forbi med dine udtjente ressourcer, kan du pakke dine pantflasker og -dåser med i din bil eller trailer og aflevere dem hos RCV's kommende nabo

 
 
 
 
Dansk Retursystem og RCV - Ty Stange.jpg

Foto: Ty Stange

 
 
 
 

Mange af os kender godt til at samle en pæn stak pantflasker og -dåser sammen og så alligevel udskyde indløsningen i supermarkederne, fordi der sjældent er tid eller tålmodighed til at aflevere hver flaske eller dåse enkeltvist.

Når RCV åbner op i begyndelsen af 2023, kan du slå to fluer med et smæk. RCV's kommende nabo er nemlig en ny moderne pantstation fra Dansk Retursystem, og de har gjort afleveringen af pantflasker og -dåser nemt. Her hælder du alle dine flasker og dåser i en maskine, der automatisk regner dit returbeløb ud og overfører beløbet til din bankkonto via app'en Pant.

 

Vi gør det nemmere for borgerne

  • Vi er utroligt glade for, at Dansk Retursystem har valgt at placere sin nye pantstation i Vejle Kommune lige ved siden af RCV. Dansk Retursystem havde kig på flere mulige lokationer i Trekantområdet, men valgte altså Vejle Nord, fordi deres koncept passer perfekt med RCV's tankegang om ressourcer og genanvendelse. Så ikke nok med, at vi får en komplet genanvendelsesløsning i samme område, så gør vi det også meget nemmere for vores borgere, når de alligevel skal på RCV med deres udtjente ressourcer, siger Søren Peschardt, formand for Klima-, Natur- og Miljøudvalget.

 

Pantstation for hele trekantsområdet

Pantstationen på Voervej 12 bliver den 12. i Danmark og dækker for hele trekantsområdet.

 

  •  Vi glæder os til at åbne en pantstation i området. Den vil gå rigtigt godt hånd i hånd med det nye ressourcecenter, hvor der også er fokus på genanvendelse og miljø, og hvor mere end 250.000 årligt kommer naturligt forbi, udtaler Jesper Jensen, markedschef hos Dansk Retursystem.

 

Se video af pantstation, og hvordan den virker:

https://youtu.be/VEiZxqEh_hs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Søren Peschardt, formand for Klima-, Natur- & Miljøudvalget, tlf.: 24 42 58 87

Mette Klint, kommunikationskonsulent hos Dansk Retursystem, tlf.: 30 67 13 90