Kom med til Prins Christians 18 års fødselsdag – vi trækker lod om to pladser til gallafesten

 
 
 
 

18-årige, der gerne vil med til Prins Christians 18 års fødselsdag og fejre ham ved en stor gallataffel på Christiansborg Slot, har nu chancen.

 
 
 
 
 
 
 
 

H.K.H. Prins Christian fylder 18 år den 15. oktober. Fødselsdagen vil han gerne fejre sammen med en masse andre 18-årige fra hele landet. Kongehuset har derfor inviteret to unge fra alle landets kommuner til gallataffel på Christiansborg Slot om aftenen sammen med bl.a. repræsentanter fra ungdomsorganisationer og unge fra sportens, kunstens og kulturens verden. 
 

Men hvordan finder vi to unge blandt vores i alt 1.509 18-årige i Vejle Kommune?
 

Vejle Kommune vil gerne give alle en chance for at komme med, så derfor har de valgt at trække lod blandt alle dem, der går ind på kommunens hjemmeside og udfylder en formular. Det skal de gøre senest 6. september. Kommunen trækker lod 8. september, og så får de to heldige besked.
 

Det er et krav, at de unge bor i Vejle Kommune, og Gallataflet er kun for 18-årige. De skal være fyldt 18 år senest på dagen for Gallataflet, og det skal være to unge af hvert sit køn.
 

De skal være indstillet på selv at dække udgifter til påklædning og transport til opsamlingssteder, hvor Kongehuset vil sørge for busser til og fra København.
 

Så hvis du er en af dem, der gerne vil være med til at fejre Prins Christian, så skynd dig ind og udfyld formularen og deltag i lodtrækningen.

 

Tilmeld dig på Vejle Kommunes hjemmeside
 

Læs mere på Kongehusets hjemmeside 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Udviklingskonsulent Kia Sofie Abildtrup,
Politik, Analyse & Kommunikation,
Tlf. 23 29 12 30  ·  E-mail: kisab@vejle.dk