Pressemeddelelse
12. september 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I dag kan du blive testet for corona i Vejle

 
 
 
 

Smittetallet stiger i Vejle Kommune. Derfor stiller Region Syddanmark i dag lørdag 12. september to testbiler op i Vejle - på Banegårdspladsen og ved Nørremarkshallen.

 
 
 
 
 
 
 
 

Vil du gerne testes for corona, så har du i dag muligheden to steder i Vejle, nemlig på Banegårdspladsen i Vejle Midtby og ved Nørremarkshallen på Nørremarken.

 

Du kan bare møde op. Men husk, at det kun er borgere uden symptomer på covid-19, der kan blive testet i testbilerne. Har du symptomer på covid-19 skal du altid kontakte din læge eller vagtlægen, inden du bliver testet. Du må ikke møde op ved testbilen med symptomer, da du så kan smitte andre.

 

Smittetallet i Vejle Kommune er steget den sidste uge og var oppe på 29,4 fredag og er dermed over Sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsgrænse på 20. De nye smittetilfælde er spredt ud over hele Vejle Kommune og alle aldersgrupper. Derfor har regionen valgt at placere testbilerne i to tæt befolkede områder i Vejle.

 

Den ene testbil holder på Banegårdspladsen ud for Turistkontoret, Banegårdspladsen 6, og har i dag lørdag åbent fra kl. 10-15.

 

Den anden testbil holder ved Nørremarkshallen, Grundet Bygade 20, og har i dag åbent fra kl. 9.30-16.30.


Læs mere på Region Syddanmarks hjemmeside: https://www.regionsyddanmark.dk/wm524358

 

Regionens testbiler udsendes til de kommuner, hvor behovet er størst. Du kan følge med i, hvor testbilerne er udstationeret. Listen opdateres dagligt, men Regionen kan desværre ikke annoncere tider og steder før på dagen, da steder ændrer sig løbende i takt med behovet for test. Derfor ved vi p.t. ikke, om du også kan blive testet i Vejle søndag.


OBS: Der er ofte meget stor interesse for at blive testet, så vær opmærksom på, at køen 'lukkes' på et tidspunkt, så testpersonalet kan nå dem, der allerede står i køen.

 

Testbiler i Vejle lørdag 12. september:
 

• Banegårdspladsen Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle. Kl. 10.00-15.00
 

• Nørremarken, Grundet Bygade 20, 7100 Vejle. Kl. 9.30-16.30

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Borgmester Jens Ejner Christensen, tlf. 20 16 32 14