Han skal stå i spidsen for DGI Landsstævne i Vejle

 
 
 
 

I sommeren 2025 gør Vejle plads til 25.000 livsglade mennesker, når DGI Landsstævne kommer til byen. Til at stå i spidsen for arbejdet, har Vejle Kommune netop ansat Mikkel Harritslev som projektchef.    

 
 
 
 
Billede Mikkel ved Landsstævnestadion (002).jpg
 
 
 
 

Forestil dig, at du placerer Jelling Musikfestival i hjertet af Vejle. I lige så mange dage og med lige så mange gæster. Det er nogenlunde, hvad man kan se frem til, når Vejle Kommune er vært for DGI Landsstævne 2025.

 

Til at styre opgaven har Vejle Kommune netop ansat projektchef Mikkel Harritslev. Og det er en opgave, som ikke forekommer ham helt uvant. Mikkel Harritslev kommer nemlig fra en stilling som projektchef i Svendborg Kommune, hvor han stod for DGI Landsstævne i 2022.

 

- Det er en stor oplevelse at lave landsstævne og se de mange tusinde glade mennesker. Jeg ser frem til at trække i arbejdstøjet og skabe et landsstævne, hvor Vejle Kommunes DNA virkelig er tænkt ind, og hvor både deltagere og borgere i Vejle Kommune bliver en del af folkefesten, siger Mikkel Harritslev.

 

Står på skuldrene af Tour de France

 

Med et vellykket Tour de France i rygsækken er man i Vejle Kommune klar til endnu en gang at vise kommunen frem og være gode værter, når DGI Landsstævne kommer til byen og kommunen i 2025.

 

Og her glæder borgmester Jens Ejner Christensen sig til samarbejdet med Mikkel Harritslev.

 

- Jeg ser frem til ansættelsen af Mikkel og den store erfaring han bringer med ind i arbejdet, så vi får et landsstævne, der passer på lige netop vores by og kommune, siger Jens Ejner Christensen.

 

I DGI er man glade over nyheden om Mikkel Harritslevs ansættelse, og at man dermed kan fortsætte samarbejdet ovenpå landsstævnet i 2022.

 

- Vi glæder os til at genoptage samarbejdet med Mikkel Harritslev og ser frem til, at hans erfaringer bliver sat i spil, så vi sammen kan planlægge og gennemføre et fantastisk landsstævne i Vejle i 2025, siger Charlotte Bach Thomassen, formand for DGI.

 

Mikkel Harritslev tiltræder stillingen som projektchef for DGI Landsstævne 2025 i Vejle Kommune pr. 1. februar 2023.

 

DGI Landsstævne kommer til at forløbe fra den 3.-6. juli 2025.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Mikkel Harritslev, projektchef for DGI Landsstævne 2025, tlf. 61 61 33 32
Jens Ejner Christensen, borgmester i Vejle Kommune, tlf. 20 16 32 14

Charlotte Bach Thomassen, formand for DGI, tlf. 30 28 32 95