Pressemeddelelse
19. juni 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Antihelten Onkel Reje og elskovsponyerne fra Johnny Deluxe besøger Vejle Fjordfestival

 
 
 
 

Den 24. og 25. august bliver Fjordbyen ved lystbådehavnen og havneøen fuld af liv, når Vejle Fjordfestival (tidligere Vild med Vand) fylder området med oplevelser og aktiviteter. Ud over børnefavoritten fra Ramasjang Onkel Reje og bandet Johnny Deluxe bugner programmet af musik, markeder, gadeteater og vandaktiviteter. 

 
 
 
 
Onkel Reje

Lad bare sulfo, pli og broccoli blive derhjemme, når du skal til denne familiekoncert. Hyggelige, runde Onkel Reje kan ikke li’ at gå i bad. Han lugter og er ligeglad.

 
 
 
 

Der bliver noget for alle aldersgrupper til første år af arrangementet under det nye navn Vejle Fjordfestival. En rigtig stor del af indholdet vil mange dog kunne genkende fra de sidste 10 års Vild med Vand.

 

-          Til Vejle Fjordfestival vil vi gerne være med til at samle familie og venner og give dem en fed oplevelse, nyde hinandens samvær og kigge lidt op. Derfor har vi samlet et bredt program over de to dage, så der er noget til både børn og unge, mænd og kvinder at gå på opdagelse i, siger festivalleder Thomas Schiødt.

 

Et af årets helt store navne på plakaten bliver Onkel Reje. Han er modsætningen til alt, hvad vi prøver at lære vores børn af gode manérer - og børnene elsker ham. Han vil med hans syrede rim og røverhistorier skyde programmet i gang om søndagen og underholde både børn og forældre.

 

Lagde Byparken ned

Nogle sidder måske og tænker, om Johnny Deluxe ikke toppede i starten af 00'erne. Men bandet er midt i deres comeback, og der bliver festet til deres musik på gymnasier, universiteter, diskoteker og festivaller landet over. Sidste år lagde de hele Byparken ned, da de spillede til Vejles Studiestartsfest - PikNik Party. Bandet kommer og afslutter festlighederne søndag eftermiddag med et brag af en fest.

 

Ud over Onkel Reje og Johnny Deluxe så vil søndagsudgaven af Vejle Fjordfestival også byde på masser af vandaktiviteter fra de maritime foreninger, Upcomers Designmarked, Streetfood, gadeteater, musik og masser af børneaktiviteter.

 

Lørdagen står hovedsageligt i musikkens tegn og ikke mindst VM i tartelet.

 

Hele programmet kan ses på vejlefjordfestival.dk til august. Vejle Fjordfestival er en del af Trekantområdets Festuge, der løber af stablen 23. august - 1. september.

 
Johnny Deluxe

Johnny Deluxe har gjort et godt come back og der bliver igen festet til deres musik landet over

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Festivalleder, Vejle Fjordfestival Thomas Schiødt tlf.: 27261917 eller mail: thsch@vejle.dk