Vejle bliver vært for boksemesterskaber

 
 
 
 

Bokseklubben BK Wedala Vejle og Danmarks Bokse-Union kan i samarbejde med Vejle Kommune og TV-kanalen Sportlive præsentere de danske mesterskaber 2022 i Vejle.    

 
 
 
 
Nikolai Terteryan.jpg

Nikolai Terteryan fra BK Wedala.

 
 
 
 

Når de danske mesterskaber i boksning skal afholdes den 18.-20. november bliver det med Vejle som værtsby. Mesterskaberne finder sted i Rosborg hallen og med Vejleklubben BK Wedala som medarrangør af mesterskabet.

 

Leif Lund, formand for BK Wedala, er glad for, at valget er faldet på netop Vejle Kommune og BK Wedala som vært.

 

- Jeg er som formand i Wedala glad og stolt over, at vi har fået muligheden for at afholde et dansk mesterskab i byen. Samtidig tak til kommunen og bokseunionen for deres tiltro til, at vi kan løfte opgaven. Vi glæder os til at vise de altid suveræne og talrige fremmødte Vejletilskuere topboksning fra absolut højeste nationale niveau her i Vejle, siger Leif Lund.

 

Formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Dan Arnløv Jørgensen, bakker ligeledes op om mesterskabet.

 

- I Vejle Kommune er vi stolte over igen at kunne tilbyde boksning på allerhøjeste hylde. Bokseklubben Wedala har gjort et stort stykke arbejde gennem de sidste mange år, hvor de har formået at fylde Rosborg hallen i forbindelse med landskampe og de jyske mestermesterskaber. Det er derfor helt fortjent, at DABU har valgt Vejle Kommune og BK Wedala som arrangører af de danske mesterskaber 2022, siger Dan Arnløv Jørgensen.

 

Boksebyen Vejle

 

Publikumsinteressen for boksningen i Vejle er altid stor og et dansk mesterskab er noget helt særligt. Blandt medaljefavoritterne er der flere boksere fra lokalområdet med potentiale til at dominere boksescenen i årene fremover.

 

Blandt andet har den nykårede europamester fra BK Wedala, Nikolai Terteryan, allerede vist sit værd.

 

- Vi glæder os over, at Vejle Kommune igen er med som samarbejdspartner på topboksning i byen, og så glæder vi os til vise god og medrivende boksning til de altid talrige fremmødte tilskuere i Vejle by og opland, siger formand i Danmarks Bokse-Union, Lars Brovil.