Mobil Borgerservice vender tilbage efter sommerferien

 
 
 
 

Borgere i Egtved, Børkop, Jelling og Give kan igen møde op i Mobil Borgerservice i deres by fra uge 32.    

 
 
 
 
Mobil Borgerservice.jpg
 
 
 
 

Fra og med tirsdag den 9. august 2022 vil borgerne i Egtved, Børkop, Jelling og Give igen kunne møde op i Mobil Borgerservice uden tidsbestilling, når de eksempelvis skal have udstedt pas eller have hjælp til at oprette MitID.

 

På grund af arbejdspres i Borgerservice valgte Vejle Kommune i marts 2022 at indstille Mobil Borgerservice midlertidigt for i stedet at samle kræfterne i Borgerservice i Skolegade 1 i Vejle.

 

- Vi har været nødt til at se på, hvordan vi kunne hjælpe flest mulige borgere med de ressourcer, vi har. Det er især gået ud over serviceniveauet i Egtved, Børkop, Jelling og Give, så derfor glæder jeg mig over, at Mobil Borgerservice igen kommer ud i centerbyerne efter sommerferien, siger Sofie Plenge, kultur- og sundhedsdirektør i Vejle Kommune.

 

Borgerservice har især været presset på grund af opgaven med at hjælpe borgere med overgangen fra NemID til MitID, samtidig med at Borgerservice har fået en række nye uforudsete opgaver i foråret som modtagelse af fordrevne fra Ukraine samt en ekstraordinær folkeafstemning om forsvarsforbeholdet.

 

Mobil Borgerservice vil fra den 9. august 2022 igen være tilstede i hver centerby tre timer om ugen.

 

Få hjælp til MitID på biblioteket

 

Vejle Bibliotekerne har siden foråret afholdt introduktionskurser til MitID, så flere borgere kan få hjælp til selv at oprette MitID og på den måde slippe for den lange ventetid i Borgerservice.

 

Der er løbende introduktionskurser til MitID i alle centerbyer.

 

https://www.vejle.dk/om-kommunen/nyt-og-presse/nyheder/introduktionskurser-til-mitid-i-boerkop-egtved-give-jelling-og-vejle/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Emilie Husted, presseansvarlig i Kultur og Sundhed, tlf. 30 47 99 57