Pressemeddelelse
29. maj 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gratis shuttlebusser til borgermøde  i Vejle 30. maj

 
 
 
 

Byrådet inviterer borgere og erhvervsliv i Vejle Kommune til debat om, hvordan kommunen kal udvikle sig nu og i fremtiden. For at give alle borgere i hele kommunen let adgang til at deltage i mødet, er der gratis bus fra Børkop, Egtved, Jelling og Give og retur.

 
 
 
 
 
 
 
 

Vejle Kommune inviterer til et utraditionelt borgermøde om kommuneplanen med oplæg, diskussioner, smagsprøver og som rundes af ved et show ved Anders Lund Madsen.

Det foregår alt sammen på Rådhustorvet tirsdag 30. maj kl 16-19 i Resiliens-ugen - et lokalt folkemøde med masser af aktiviteter og events tirsdag, onsdag og torsdag.

Borgerne kan tage med den gratis bus fra Børkop, Egtved, Jelling og Give, hvis de vil deltage i borgermødet. Så slipper de for selv at køre og parkere.

Der er afgang fra de fire byer lidt over kl. 15, og buspassagererne er hjemme igen inden kl. 20.
 

Det er nødvendigt med tilmelding til busturen. Til gengæld er der en gratis sandwich på hjemturen.

Interesserede kan se bustider, afgangssted m.v. på www.tilmeld.vejle.dk
 

Om borgermødet
Der er folk på scenen, som vil fortælle om den nye kommuneplan, bl.a. borgmester Jens Ejner Christensen. Der er også folk på scenen, der bliver interviewet, bl.a. repræsentanter fra landbrugene og for de mindre bysamfund i kommunen. De vil svare på spørgsmål om, hvordan de ser udviklingsmulighederne for henholdsvis landbruget og landsbyerne på den lange bane.

Politiet på scenen
Der vil også være politifolk på scenen i anledning af, at den nye Politiskole kommer til Vejle.
Det vil være Erik Johansen, leder af Politiskolen i Brøndby, og Thomas Østrup Møller, økonomidirektør i Rigspolitiet. De interviewes på scenen om, hvad man lærer på en Politiskole, hvilken betydning skolen har for de unge og om samarbejdet mellem politiskolen og nærområdet. Senere kan borgerne stille spørgsmål ved politiets stand på Rådhustorvet.
 

Pølsesnak og show
Under borgermødet er der stande, hvor borgerne kan høre mere og få svar på deres spørgsmål om klima, friluftsliv, natur, bosætning, mobilitet og meget mere. I Kommuneplan-boden kan man få svar på alle sine spørgsmål om den plan, der lige nu er i høring. Og så kan man få en pølse og en snak i "Rullepølsen" fra Plejehjemmet Kastaniehaven i Give.

Og har man lyst til at smage nye former for mad, som især er udviklet til f.eks. multihandicappede, svækkede eller psykisk sårbare borgere, så står Skansebakken og Center for Beskyttet Beskæftigelse klar i det mobile køkken - Food Trucken - med smagsprøver på bl.a. sansemad, hjernemad og gelemad.


Anders Lund Madsen slutter borgermødet af kl. 18 med showet: Har vi en plan?

 

Læs mere om borgermødet og alle de andre aktiviteter i  denne uge - det lokale folkemøde -  på www.uge22.vejle.dk

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Borgmester Jens Ejner Christensen, mobil 20 16 32 14
Julie Halkier Nilsson, direktionskonsulent, mobil: 20 18 91 57