Pressemeddelelse
10. marts 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vejle Musikteater flytter eller aflyser for at undgå smittespredning

 
 
 
 

For at forebygge smittespredning af coronavirus har Økonomiudvalget i Vejle Kommune besluttet, at arrangementer, der skulle have været afholdt i marts i Vejle Musikteater, skal udsættes eller aflyses. 

 

Myndighederne har siden i fredags opfordret til at aflyse arrangementer med over 1.000 deltagere for at forebygge smittespredning af coronavirus. I dag har regeringen præsenteret flere tiltag for at begrænse smitten. Blandt andet anbefales det, at man undgår offentlig transport i myldretiden og generelt er påpasselig med at undgå større menneskemængder.

- Vi står i en meget alvorlig situation, hvor vi skal gøre alt for at undgå, at smitten med coronavirus breder sig. Derfor har vi i dag i Økonomiudvalget og sammen med alle gruppeformænd aftalt at udsætte eller aflyse alle Vejle Musikteaters egne arrangementer uanset deltagerantal, siger Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget og 1. viceborgmester.

 

- Vi beklager selvfølgelig de gener, det medfører for teatrets gæster. Men vi vil ikke tage nogen risiko for at være med til at sprede den alvorlige smitte og dermed ramme nogle af de svageste og mest sårbare i vores samfund, understreger Dan Arnløv Jørgensen.

Aftalen om at udsætte eller aflyse betyder følgende for Vejle Musikteater i marts måned:

 

- Flest mulige af de berørte arrangementer i Vejle Musikteater udsættes 

- Alle arrangementer, hvor Vejle Musikteater er arrangør, aflyses uanset antal publikummer, hvis det ikke er muligt at udsætte det.

- Arrangementer, hvor Vejle Musikteater alene udlejer lokaler: Her vil det være op til arrangøren at beslutte, om arrangementet gennemføres eller ej.

 

Gæster, der har købt billet til nogle af de omtalte arrangementer, vil blive personligt kontaktet via mail eller telefon. Man kan finde en liste over status på arrangementerne i marts måned på Vejle Musikteaters hjemmeside www.vejlemusikteater.dk/coronavirus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget, tlf. 25 47 35 35
Sofie Plenge, direktør for Kultur & Fritid, tlf. 60 60 99 23