Pressemeddelelse
15. august 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Populær fjordfestival vender tilbage

 
 
 
 

Endnu en gang åbner Fjordbyen i Vejle op for en weekend spækket med arrangementer for både børn og voksne. Kig forbi Vejle Fjordfestival den 24. og 25. august og prøv en kajaktur i fjorden, byg din egen isskulptur, dans med til lækre jazztoner og meget mere.    

 
 
 
 
 
 
 
 

De garvede gæster kender det som Vild med Vand. I år er navnet skiftet til Vejle Fjordfestival - og med god grund. Vejle Fjordfestival rummer nemlig foruden de mange sjove vandaktiviteter også musikalske oplevelser, street food, gadeteater og meget, meget mere.

 

- Vejle Fjordfestival tiltrækker en masse mennesker, som normalt ikke bruger lystbådehavnen. Havnen har i de senere år været igennem en gennemgribende udvikling med spændende arkitektur og lækre klubfaciliteter, og det kan vejlenserne opleve helt tæt på under festivalen, siger Jens Ejner Christensen, borgmester i Vejle.

 

Sidste år deltog mere end 15.000 gæster i festivalen, og formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Vejle, Dan Arnløv Jørgensen, håber, at lige så mange kigger forbi festivalen den 24. og 25. august:

 

- Med Vejle Fjordfestival udnytter vi de fantastiske rammer, der er ved fjorden og i den nye bydel, som er blomstret op ved lystbådehavnen. Vores mange lokale ildsjæle og foreninger har virkelig taget festivalen til sig og bidraget til, at vi kan præsentere et spændende weekendprogram, hvor der er noget for enhver smag, siger Dan Arnløv Jørgensen.

 

Endnu større børneunivers

 

Igen i år er søndagens program fyldt med sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Og på grund af den store interesse for børneaktiviteterne de sidste år, er festivalens børneunivers i år flyttet til Havneøen ved Fjordenhus, hvor der er plads til et endnu større telt fyldt med børneaktiviteter.

 

I år kan børnene især glæde sig til at komme helt tæt på den løjerlige antihelt, Onkel Reje, som er kendt fra DR Ramasjang. Børnene kan også prøve kræfter med at hugge deres helt egen isskulptur ud af store isklumper. Og så er der mulighed for at smage på nogle af de fødevarer, der findes i fjorden, når naturvejlederne fra Økolariet viser et udvalg af både dyr og tangplanter frem.

 

Koncert på vandet

I år kan vejlenserne også glæde sig til over 20 musikalske oplevelser under Vejle Fjordfestival. Du kan blandt andet hoppe på fjordbåden Helene til en anderledes koncert i smukke omgivelser på fjorden. Her bliver der leveret en blanding af elektroniske beats, rock'n'roll og 60'er soul. Derudover kan du opleve selveste Jørgen de Mylius med sit Eldorado Show, masser af lækker jazz bl.a. leveret af Julie Berthelsen og Mathilde Falch og bandet Johnny Deluxe.

 

Tjek programmet

Der er meget mere at komme efter til Vejle Fjordfestival 2019. Gå ind på www.vejlefjordfestival.dk og se det samlede program.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Borgmester Jens Ejner Christensen, tlf. 20 16 32 14

Formand for Kultur- og Idrætsudvalget Dan Arnløv Jørgensen, tlf. 25 47 35 35

Koordinator for Vejle Fjordfestival Thomas Schiødt, tlf. 76 81 30 03