Pressemeddelelse
3. april 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Årets spotlight-festival aflyses

 
 
 
 

Kommunens børn skulle have brugt foråret på at deltage i en række kreative forløb og workshops i forbindelse med Spotlight-festivalen. Men på grund af coronapandemien har Vejle Kommune valgt at aflyse årets festival, og inviterer i stedet børnene til en række koncerter på den anden side af sommerferien.

 
 
 
 
 
 
 
 

Med udsigten til en langsom genåbning af samfundet i løbet af foråret, har Vejle Kommune besluttet, at forårets kreative børnefestival, Spotlight, aflyses. 

 

- Uanset hvordan vi vender og drejer det, så er dette forår allerede fuld af omvæltninger for børnene og det vil bare fortsætte, når de skal tilbage til hverdagen efter så mange uger. Derfor har vi besluttet, at forårets festival desværre bliver aflyst, siger kulturdirektør Sofie Plenge. 

 

Årets tema for Spotlight-festivalen skulle have været "smag på mirakler". Næste år kan børnene se frem til en kreativ festival, der har fokus på bevægelse som tema. 

 

Koncerter efter sommerferien
 

Børnene bliver dog ikke helt snydt for årets program. De fem koncerter, der skulle have været afviklet til Spotlight i centerbyerne bliver nemlig afholdt efter sommerferien i stedet. Det samme gør koncerten med DR's Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, der bliver holdt i Vejle By. 

 

- Arrangørerne har været meget samarbejdsvillige og vi er blevet enige om, at vi rykker koncerterne til den anden side af sommerferien. På den måde får børnene mulighed for at få en fælles musikoplevelse, når de forhåbentlig er tilbage i deres gode hverdag i skole og dagtibud, siger Sofie Plenge.

 

Forårets Spotlight-festival skulle være forløbet fra 27. april til og med 1. maj. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Sofie Plenge, tlf. 60 60 99 23