Midlertidigt lukket for selvbetjening på Give Bibliotek

 
 
 
 

Den selvbetjente adgang til HUSET i Give bliver midlertidigt lukket fra torsdag eftermiddag den 7. september 2023 og foreløbigt frem til den 1. november 2023. Lukningen kommer efter en lang periode med hærværk og svineri blandt en gruppe unge.

 
 
 
 
huset-rural.jpg
 
 
 
 

I hele perioden vil der kun være adgang til HUSET, når enten biblioteket, borgerservice eller Genoptræningen i Sundhed har bemandet åbningstid, samt ved planlagte arrangementer og udleje af lokaler.

 

Baggrunden for lukningen er mere end et år med uhensigtsmæssig opførsel blandt en gruppe unge i byen, særligt om aftenen og i weekenderne, som desværre ikke er blevet bedre, trods mange snakke med de pågældende.

 

Der er blandt begået hærværk, efterladt skrald og madrester, drukket alkohol, ridset i møbler og tegnet på væggene. Biblioteket er i kontakt med SSP og politi for at aftale yderligere skridt til at afhjælpe situationen.

 

Vejle Bibliotekerne beklager de gener, lukningen giver for deres brugere, og håber snarest at kunne åbne på normale vilkår igen. Biblioteket anbefaler, at du holder øje med åbningstiderne på bibliotekets hjemmeside, vejlebib.dk, da de vil blive opdateret løbende.

 

Er du i tvivl om åbningstider, reserveringer eller gebyrer, eller har du spørgsmål forud for et besøg på biblioteket eller arrangement i HUSET, er du velkommen til at kontakte Give Bibliotek i den betjente åbningstid på tlf. 76 81 34 50 eller ringe på Vejle Bibliotekernes hovednummer, 76 81 32 00, alle hverdage fra kl. 10-16. Du kan også sende en mail til info@vejlebib.dk.

 
 
 

Vedhæftede filer

Klistrede_hynder.jpg
Svineri_toilet_2.jpg
Ødelagt_pude.jpg
Huset rural.jpg
 
 
 
 
 
 

For yderligere oplysninger kontakt:

Afdelingsleder Morten Rønnelund, Vejle Bibliotekerne, Willy Sørensens Plads 1, 7100 Vejle
Telefon: 40 42 90 14. E-mail: morro@vejlebib.dk.

 

 

 
 
 
 
 
 

VEJLE BIBLIOTEKERNE

Willy Sørensens Plads 1 - 7100 Vejle - tlf 76 81 32 00 - vejlebib@vejlebib.dk