Pressemeddelelse
21. september 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Covid-19: Daginstitutionen Kernehuset lukkes mandag og tirsdag

 
 
 
 

Vejle Kommune har besluttet at lukke daginstitutionen Kernehuset mandag og tirsdag.

 
 
 
 

Baggrunden for den midlertidige lukning er, at der blandt personalet er tre personer, der er konstateret smittet med Covid-19. Den første person blev konstateret onsdag og de to næste lørdag.

 

Det har ført til, at en del andre medarbejdere og en børnegruppe skal hjemsendes som nære kontakter. Herudover er en række medarbejdere sygemeldt med symptomer - det vides endnu ikke om det er pga. Covid-19.

 

- Vi har på baggrund af udviklingen i Kernehuset valgt at lukke institutionen i to dage. Dels er nedlukningen det mest effektive middel til at forhindre yderligere smittespredning i den konkrete situation, der selvfølgelig har skabt bekymring i forældregruppen, fortæller dagtilbudschef i Vejle Kommune, Rune Asmund Sørensen.

 

- Dels har vi ikke nok tilbageværende medarbejdere til, at vi kan tilbyde et forsvarligt pasningstilbud med tilstrækkeligt med kendte voksne, forklarer dagtilbudschefen.

 

Vejle Kommunes forvaltning vil i de kommende dage følge smitteopsporingen grundigt inden den forventede genåbning på onsdag.

 

Kernehuset er en aldersintegreret institution med 118 børn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Rune Asmund Sørensen, dagtilbudschef, Børne- og Ungeforvaltningen, tlf.: 76 81 50 38