Pressemeddelelse
14. august 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Medarbejder i Fritidscenter smittet med corona

 
 
 
 

Nørremarkens Fritidscenter lukket til og med mandag, da medarbejder er testet positiv for corona. Ingen andre viser tegn på smitte.

 
 
 
 
 
 
 
 

En pædagogmedhjælper på Nørremarkens Fritidscenter er desværre testet positiv med Covid-19. Medarbejderen bor i Vejle by og er etnisk dansk. Nørremarkens Fritidscenter er derfor foreløbig lukket til og med mandag for at forebygge smitte mellem både børn og voksne og på grund af risiko for smitte via ting og overflader.

 

Fritidscentret er i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed gået i gang med smitteopsporing. Der er på nuværende tidspunkt ikke noget, der peger på, at der er børn eller flere ansatte i fritidscentret, der er smittet med Covid-19.

 

Pædagogmedhjælperen har været i tæt kontakt med tre børn, som nu testes, og alle medarbejdere bliver også testet for corona.

 

Alle forældre til børn i Nørremarkens Fritidscenter og på Novaskolen er orienteret om situationen og er blevet bedt om at være opmærksomme på, om deres børn får symptomer på corona.
 

Ligeledes er Lukasskolen og Vejle Friskole orienteret, da der her går børn, der er brugere af Nørrmarkens Fritidscenter. Det samme er daginstitutionen Galaksen, som er nabo til Fritidscentret.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Ulla Riisbjerg Thomsen, chef for Uddannelse & Læring

Tlf. 2443 6041, ullrt@vejle.dk