Pressemeddelelse
24. juli 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vejlukninger i Vejle under kongeetapen i PostNord Danmark Rundt

 
 
 
 

Den 2. august vil flere veje i målområdet ved Pedersholm være lukket det meste af dagen. Jellingvej og Grejsdalsvej vil også være lukket i en kortere periode.

 
 
 
 
 
 
 
 

Med så stor en begivenhed som kongeetapen i PostNord Danmark Rundt er det nødvendigt at spærre og lukke nogle veje og gader for at kunne gennemføre løbet på sikker vis. 


Vejlukning i Vejle midtby
I målområdet ved Pedersholm vil flere veje være lukket det meste af dagen. De mest belastede veje er Kiddesvej og en del af Koldingvej, der er lukket fra kl. 8.30 til kl. 21.00 (se vedlagt kort). Trafikken forventes helt åben igen senest kl. 21.


I Vejle Vestby spærres Jellingvej og Grejsdalsvej i krydset ved Vedelsgade og Gormsgade i op til 30 min i tidsrummet kl. 16.00 - 17.00.


Så længe kongeetapen er i gang, vil der være midlertidige vejspærringer i det område, hvor løbet foregår, så det kan afvikles på sikker vis. Det betyder, at politi og officials i løbet af dagen vil standse trafikken kortvarig, indtil feltet og løbskaravanen har passeret. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at trafikken, specielt i Vejle midtby, torsdag eftermiddag vil være mere belastet end normalt.


24 timers gratis parkering og øget information 
Igen i år er der sendt informationsbreve ud til beboerne i målområdet ved Pedersholm, hvor de kan se, hvilke veje der er berørt af lukning, og hvornår det sker. Der er også sendt breve ud til de mest berørte beboere i Vejle Vestby. I uge 30 bringer Ugeavisen Vejle en vejlukningsannonce, og i ugen op til løbet igangsættes en informationskampgane på Facebook. Derudover bliver der opstillet skilte i de berørte områder nogle dage før løbet, som informerer om vejlukningen.   


Da flere veje i målområdet vil være lukket, vil muligheden for parkering også være reduceret. Det er derfor muligt for de mest berørte beboere i målområdet ved Pedersholm at få et 24 timers p-kort til kommunens andre parkeringspladser i byen på selve dagen ved at kontakte Vejle Kommune. Hvem der kan benytte muligheden står i det udsendte informationsbrev og på www.oplev.vejle.dk/pdr/vejlukning

 

Borgere opfordres til at orientere sig på www.oplev.vejle.dk/pdr/vejlukning, hvor man kan læse mere om vejlukningen og holde sig opdateret, hvis der sker ændringer.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

For spørgsmål, der vedrører vejlukning kontakt venligst:

Vej & Park, Vejle Kommune, tlf. 76 81 23 16

 

Vedhæftede filer

Vejlukning i målområdet.jpg
Vejlukning i vestbyen.jpg