Pressemeddelelse
2. oktober 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mangler du inspiration til børnenes efterårsferie?

 
 
 
 

I efterårsferien har dit barn mulighed for at prøve kræfter med alt fra taekwondo og parkour til pizzabagning og forfatterskaber. Gå ind på www.vejle.dk/feriepas og tilmeld dit barn inden den 9. oktober kl. 10.00.

 
 
 
 
 
 
 
 

Mamma Mia! Findes der noget bedre end en hjemmelavet pizza? I efterårsferien kan dit barn få lov til at skabe sin egen italienske pizza helt fra bunden - med hjemmelavet pizzadej og tomatsauce. Og efter det hårde arbejde i køkkenet bliver der selvfølgelig god tid til at smage.

 

Eller hvad med at prøve kræfter med den koreanske kampsport taekwondo? Her får dit barn en dag med knald på, når der bliver trænet spark, slag og selvforsvar. Og i Vinding bliver der udfordret grænser, når både piger og drenge i alle aldre træner parkour.

 

Er dit barn mere til at fordybe sig, er forfatterholdet måske lykken. Her lærer børnene om forfatternes mange tricks til, hvordan man skaber magi i en fortælling. Børnene lærer også at opfinde figurer, der er troværdige, selvom de er det pure opspind og et resultat af børnenes fantasi.

 

Der er også kidsvolley, dans, kagebagning og meget meget mere. Listen er lang over aktiviteter i hele kommunen, og de finder alle sted i uge 42. Nogle af aktiviteterne er gratis og andre koster et mindre beløb - det vigtigste er, at du husker at tilmelde dit barn inden onsdag den 9. oktober kl. 10.00.

 

Det er Kultur- og Fritidsforvaltningen i Vejle Kommune, der i samarbejde med foreninger, virksomheder, institutioner og enkeltpersoner arrangerer aktiviteterne i hele efterårsferien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Simon Vinsten Rasmussen, tlf. 23 70 40 91
Sabina Lindegaard Skytte, tlf. 76 81 30 06