Pressemeddelelse
11. august 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MASSER AF OPLEVELSER

I JUBILÆUMSÅRET

 
 
 
 

Er du til hygge med familien, inspirerende forfattermøder og spændende mennesker, der gør dig klogere på verden, så kan Vejle Bibliotekernes nye efterårsprogram, som udkommer torsdag den 13. august, måske lokke dig op af sofaen.

 
 
 
 
https://vejlebib.dk/arrangementer

Frontfiguren på bibliotekernes efterårsprogram er sangerinden og bassisten Kristin Korb, som spiller med sin jazztrio på Egtved Bibliotek i skolebørnenes efterårsferie. Her vil alle bibliotekerne få et swingende besøg af Jazz for kids.

 
 
 
 

Vejle Bibliotekernes store efterårsprogram udkommer torsdag den 13. august med et hav af oplevelser på bibliotekerne i Børkop, Egtved, Give, Jelling og Vejle - og en fødselsdagsinvitation. Til september fejres 125 års fødselsdagen for biblioteket i Vejle. Her vil vi blandt andet vise biblioteket, som det var i gamle dage, og der vil også være bankospil med præmier, der kan spises - i hvert fald, hvis man er en boggnasker.

 

Efterårsprogrammet byder naturligvis muligheden for at møde populære forfattere som Kristian Bang Foss, Iben Mondrup og Karen Fastrup ansigt til ansigt, og kulturhusenes formidlere dykker ned i en række forskellige temaer, som vidnesbyrd, grænseland og nordisk litteratur og giver masser af gode læsetips på vore bogcaféer.

Traditionen tro kan du også være med til at fejre de nye litterære talenter, når Vejle Bibliotekerne overrækker Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris til årets to lovende yngre forfattere sidste fredag i september.

 

Desuden er biblioteket selvfølgelig også med, når Trekantområdets Festuge løber af stablen i september og oktober. I år fokuserer festugens litteraturprogram på tendenser i tysk litteratur, så du kan blandt andre møde forfatteren Sissel-Jo Gazan og børnetv-værten Katrine Bille, der læser Grimms eventyr for børn og barnlige sjæle.

 

Masser af musik og familiehygge

Bibliotekerne har også masser af musik på programmet - både for børn og voksne - og i rigtig meget af det inviteres du til at synge med. Eller du kan prøve kræfter med ny teknologi, få inspiration til håndarbejdet og bikse med at lave din egen julepynt sammen med børnene.

Børnefamilierne kan også se frem til gode oplevelser og familiehygge. Vi har som sædvanlig masser af tankevækkende og underholdende børneteater på programmet, familielæseklubben vender stærkt tilbage og for de allermindste og deres forældre byder vi igen på både småbørnsswing og barselscafé.

 

Du kan hente et eksemplar af programmet på dit lokale bibliotek eller i biblioteksbussen fra torsdag den 13. august. Bibliotekerne glæder sig til at se alle til aktiviteterne i efteråret.

 

Læs mere på vejlebib.dk.

Læs mere om de enkelte arrangementer og tilmeld dig på vejlebib.dk.

Se den digitale udgave af efterårsprogrammet.

 
 
 
 

For yderligere oplysninger kontakt:

Bibliotekar Tove Kirk, Vejle Bibliotek, Willy Sørensens Plads 1, 7100 Vejle
Tlf.:
21 99 97 13. E-mail: tok@vejlebib.dk.

 

 
 
 
 
 
 

Vejle Bibliotekerne - Willy Sørensens Plads 1 - 7100 Vejle - tlf 7681 3200 - vejlebib@vejlebib.dk