Ny seniorchef ansat

 
 
 
 

Vejle Kommune har ansat Jesper Roskilde som ny seniorchef for distrikterne.

 
 
 
 
Jesper Roskilde.jpg
 
 
 
 

Jesper Roskilde, der kommer fra et job som leder af hjemmeplejen og sygeplejen og som aftaleholder i Ikast-Brande Kommune, får nu ansvaret for pleje-distrikterne i Senior.

Han er ansat som en del af det nye team på to seniorchefer, som skal være med til at realisere den meget ambitiøse og konkrete handleplan "Seniorområdet i fremtiden - Tæt på".


Jesper Roskilde, der er 35 år, har en bredt funderet professionsbachelor i offentlig administration fra Via University College. Den har han suppleret med efteruddannelse, bl.a. diplom i ledelse.

Den nye seniorchef har tidligere arbejdet med flere af de indsatsområder, som er beskrevet i Seniorområdets nye handleplan "Tæt På", herunder selvstyrende teams funderet i den Hollandske Buurtzorg-model.

Anne Mette Lund, direktør for Velfærd, glæder sig til at byde Jesper Roskilde velkommen til Vejle.
- I Vejle Kommune har vi en ambition om at transformere hele vores store Senior-område til et meget dialogorienteret, inddragende og trygt område. Med Jesper får vi en meget ambitiøs, engageret og tillidsvækkende chef, som både kan lytte og inspirere. Jeg er sikker på, at han vil kunne skabe de bedste forudsætninger for, at både ledere og medarbejdere vil lykkes med kerneopgaven.

Brænder for velfærdsområdet 
Jesper Roskilde glæder sig til jobbet i Vejle.

- Muligheden for at blive en del af Vejle Kommunes ambition om at udvikle fremtidens pleje og hjælp i tæt samarbejde med praksis, måtte jeg simpelthen søge. Som person brænder jeg for velfærdsområdet, og jeg ser frem til at blive en del af det samarbejde, der skal forme fremtidens arbejdsplads og opgaveløsning ude ved borgerne, understreger Jesper Roskilde.

Privat er Jesper Roskilde gift, og parret bor i Løsning sammen med deres 2 mindste børn. Fritiden prioriterer han sammen med familien og andre nære relationer - og når muligheden byder sig en tur med campingvognen rundt i det danske land.

Han har også en række tillidshverv, bl.a. udpeget kommunerepræsentant i KL´s forum for digitalisering og teknologi.
 

Heidi Have, den anden del af teamet og seniorchef for plejecentre, begyndte i jobbet 4. januar. Jesper Roskilde tiltræder 1. marts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Anne Mette Lund, direktør for Velfærd, tlf. 21 17 11 73
 

Jesper Roskilde, ny seniorchef, tlf. 71 11 17 13.