Vejle markerer 100 dage til Tour de France med stor fest på Rådhustorvet – alle er velkomne

 
 
 
 

Kom og bliv forfulgt at vikinger, prøv sæbeboblemaskinen eller tag en tur på Tour-cyklen. Direktøren for Tour de France, Christian Prudhomme, kommer forbi.
 

 
 
 
 
prudhomme_event_03.jpg
 
 
 
 
Viking Biking Escape Box render.jpg
 

 

Til sommer kommer verdens største cykelløb til Danmark og til Vejle for første gang nogensinde. Men Tour de France er også meget mere end et cykelløb. Det er en kæmpeevent, som alle inviteres til at være en del af!
 

Derfor vil Vejle Kommune og City Vejle på torsdag 24. marts kl. 13-15 markere, at der kun er 100 dage til, at Tour de France kommer til Danmark og til Vejle. Arrangementet er en folkefest, som både er for de, der elsker cykling, og for de, der elsker events og sjove oplevelser.
 

100-dages festen holdes på Rådhustorvet i Vejle, hvor der skabes stemning med flag, bannere, musik og gul løber. Der er aktiviteter for både store og små, lige fra sæbeboblemaskine til champagne-sabling. De modige kan prøve den nye Viking Biking Escape Box, hvor man kører på cykel, mens vilde vikinger forfølger én. Der er garanti for et godt foto!
 

Der er også mulighed for at cykle Tour-ruten på hometrainers og at cykelnørde med borgmesteren og Tour-holdet. Og der serveres lidt godt til ganen til de, der kigger forbi.
 

Desuden gæster direktøren for Tour de France, Christian Prudhomme, arrangementet. Lad os vise ham og hele verden, at Vejle glæder sig til den store gule folkefest.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Pressen inviteres til at deltage i 100-dages markeringen på Rådhustorvet i Vejle 24. marts kl. 13-15.

 

Kontakt: Projektleder for Tour de France i Vejle, Jacob Rasmussen, tlf. Tlf. 6122 0169  ·  E-mail: jacra@vejle.dk