Pressemeddelelse
24. marts 2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bliv frivillig og gør en forskel for andre unge

 
 
 
 

Er du mellem 18 og 30 år?  Og vil du gerne have erfaringer til dit CV? Så søger Ungdommens Røde Kors og `Universet - fællesskaber for unge´ seje frivillige  til et forløb for unge, der ikke trives, fx pga. præstationsangst, ensomhed og stress.

 
 
 
 
Rebekka frivillig ved Røde Kors 2021.jpg
 
 
 
 

- Jeg synes, det er superfedt og givende, fortæller Rebekka, der har været frivillig for Ungdommens Røde Kors et år.

Rebekka har blandt andet været med til at skabe en god dialog på workshoppen, så deltagerne reflekterer over sine udfordringer og tager hånd om sit eget liv. Og skaber et trygt rum, hvor alle føler sig godt tilpas og har lyst til at deltage.

- Du gør en forskel. Møder andre unge og får et superfedt fællesskab med de frivillige. Samtidig udvikler du dig personligt og fagligt, siger Rebekka, der lige er færdiguddannet som socialrådgiver.

De frivillige får en uddannelse som livsmestringsfacilitator og får hands-on-erfaringer. Desuden bliver de undervist i faciliteringsteknikker og øvelser, som de bruger på workshops. 

Lyder det som noget for dig? Så send en mail til Sofie, Ungdommens Røde Kors: sofie.p@urk.dk eller ring til 31 60 52 91. Der er ansøgningsfrist den 7. april 2021.

Læs mere på www.vejle.dk/blivfrivillig

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Anne Sofie Fisker Rasmussen
Programkonsulent
Ungdommens Røde Kors

Mobil 51 25 80 93, anne.sofie@urk.dk
(Anne Sofie har workshops, men tjekker jævnligt sin telefon)

Marianne Neerholt
Projektleder for `Universet - fællesskaber for unge´
Vejle Kommune
Mobil 23 74 52 64, manee@vejle.dk